Haberler

Hülya Avşar'ın maketiyle tekme tokat kavga eden şahıs kamerada

Güncelleme:

Karabük'te bir şahıs, dükkan önünde duran Hülya Avşar maketine tekme tokat saldırdı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ankara Caddesi'nde mobilya üzerine faaliyet gösteren iş yerinin önünden geçen bir kişi, mağazaya ait karton makete saldırdı. Reklam maksadıyla konulan ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın karton maketini tekmeleyen kişi, karton parçalandıktan sonra bölgeden uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİP İHBARDA BULUNDU

Durumu fark eden mağaza sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, henüz kimliği belirlenemeyen kişinin yakalanması için çalışma başlatırken, güvenlik kamerası şahsın makete tekme tokat saldırdığı ve daha sonra parçaladığı anları saniye saniye kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hülya Avşar Karabük Kavga 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

virtueslife:

yakalansa nolcak olum .mala zarardan ceza kaç tl mal bitti.Sanki adamı içeri tıkcaklar.Kafadan krık belli.Adam vatandaşı yaralıyor serbest bırakılıp öyle yargılanıyor ağzından çıkan sözler için 5 sene hapis yatıyorsun.Brisi maketi parçaladı ne yapacaklar bu ülkede :D

59
5
yanıtYanıtla
mehmet:

kaldırım yok zaten birde maket koymuşsunuz. adam ayağı takılmış. düşecekken maket olduğunu anlamış ve kırmış. asıl o kaldırıma malzeme koyanı cezalandıracaksın. madem maketi seviyon olum hülya hanımı neden dışarda bıraktın.

26
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title