Haberler

Hızlı Araç Kullanan Komşusunu Av Tüfeğiyle Vurarak Öldürdü

Güncelleme:

Adana'da 18 yaşındaki genç, sokakta hızlı araba kullanan komşusunu, "Sokakta çocuklar oynuyor, bir çocuğa çarpabilirsin" diye çıkan tartışma sonucu av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Adana'da 18 yaşındaki İsmail Demirtaş, sokakta hızlı otomobil kullandığını öne sürdüğü kapı komşusu 29 yaşındaki Mehmet Emin Karaca'yı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

"ÇOK HIZLI ARAÇ KULLANIYORSUN" DİYE TARTIŞMAYA BAŞLADI

Olay, dün Yüreğir İlçesi Solaklı Mahallesi'nde meydana geldi. İsmail Demirtaş, otomobilini hızlı kullandığını iddia ettiği fırın çalışanı 1 çocuk babası Mehmet Emin Karaca'yı "Çok hızlı araç kullanıyorsun, sokakta çocuklar oynuyor, bir çocuğa çarpabilirsin" diyerek uyarınca tartışma çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE AV TÜFEĞİYLE VURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine Demirtaş, evde bulunan av tüfeğini alarak Karaca'ya ateş etti. Yaralanan Karaca, çağrılan ambulansla kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

ATEŞ EDEN GENÇ VE 2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis, olayın ardından İsmail Demirtaş ile birlikte 2 kişiyi gözaltına aldı. Karaca'nın cenazesi ise, otopsisinin ardından yakınları tarafından alınarak defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (16)

ABDURRAHMAN GÖCEK:

ELİNE SAĞLIK BİLADER. BENDE HIZLI GİDEN VE GEREKSİZ VE ÖZELLİKLE GECE KORNA ÇALANLARA ÇOK KIZIYORUM SADECE KÜFÜRLE YETİNİYORLAR. SEN GEREĞİNİ YAPMIŞSIN.

3
6
yanıtYanıtla
kenan:

iyi etmiş eline sağlık

3
5
yanıtYanıtla
Muhittin:

Noldu simdi o cocuga falan carpmadi Ama sana fena cakicaklar icerde Hemen silaha davranan artisleri omur boyu cikarmicaksin icerden kafayi yesinler

8
0
yanıtYanıtla
VURAN VURANA KIRAN KIRANA SATAN SATANA:

dünya değilde sanki başka gezegen adana

6
0
yanıtYanıtla
Teke:

Tranva geçiren bir toplumuz artık hergün onlarca insan öldürülüyor

5
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

AFERİİİİN ÖDÜL OLARAK 4 DUVAR İÇİNDE ÇÜRÜMEK …………….

4
0
yanıtYanıtla
HOŞAF:

tencere kapak

2
1
yanıtYanıtla
8HUDUTGAZİLERIĞDIR:

ADANA 1 NUMERO

1
1
yanıtYanıtla
46:

Adam uyarmis oda sanane sanami soracam deyince vurmustur hakli adam turkiye teksasa dondü herkezde bir tabanca sikiysa birine dokun

1
1
yanıtYanıtla
gergerli zaza 01 doğankent:

olaya tam olarak kimse bilmiyor bu iki aile arasında daha öncede problem vardı araba hızlı sürdün kelimesi bahane çünkü solaklıdaki bu haberi iyi biliyorum

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title