Haberler

Hisarcık'ta Türk Polis Teşkilatının 179. yılı kutlandı

Güncelleme:

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık'ın Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başladı. Kaymakam İsmail Tosun, teşkilat mensuplarının huzur ve güvenliğin sağlanması konusunda gösterdikleri üstün gayret ve başarılı çalışmalarını kutladı.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının 179. yılı etkinlikleri Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık'ın çelenk sunmasıyla başladı. Amir Istık, İlçe Emniyet Amirliği personeli ile birlikte Kaymakam İsmail Tosun'u makamında ziyaret ederek çiçek sundu. Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümlerini kutlayan Kaymakam Tosun," İlçemizin huzur ve güvenliğinin sağlanması konusunda üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensuplarımızın 179. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Ayrıca görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmetle ve minnetle, gazi olanları şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmail Tosun Hisarcık Kütahya Kutlamalar 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı?
title