Haberler

Hırsızlık şüphelilerini evlerine kadar takip edip vuran market sahibinin hırsızlıktan sabıkası çıktı

Güncelleme:

İzmir'de bir market sahibi iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Arif D. ve Özlem K.'yı evlerine kadar takip etti. İş yeri sahibi, çıkan tartışma sırasında tabancayla Arif D. ve Özlem K.'yı vurdu. Yakalanan saldırganın da hırsızlıktan suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

İzmir'de, market sahibi M.A., iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla evlerine kadar takip ettiği Arif D. ve Özlem K.'yıçıkan tartışma sırasında tabancayla vurdu. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, olaydan kısa süre sonra yakalanan M.A., gözaltına alındı. Yapılan araştırmada saldırganın da hırsızlıktan sabıkası olduğu ortaya çıktı.

Hırsızlık şüphelilerini evlerine kadar takip edip vuran market sahibinin hırsızlıktan sabıkası çıktı

EVLERİNE KADAR TAKİP ETTİKTEN SONRA SİLAHINI ATEŞLEDİ

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Karabağlar ilçesi Doğanay Mahallesi Zaim Ağa Caddesi'nde bulunan 7 katlı bir apartmanda meydana geldi. Market sahibi M.A., Ordu Caddesi'ndeki işyerinden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla Arif D. ve Özlem K.'yı evlerine kadar takip etti. Kaldıkları daireye giden M.A., çıkan tartışmanın ardından yanında getirdiği tabancayla Arif D. ve Özlem K.'ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Arif D. ve Özlem K. yere yığılırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hırsızlık şüphelilerini evlerine kadar takip edip vuran market sahibinin hırsızlıktan sabıkası çıktı

HIRSIZLIKTAN SUÇ KAYDI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu kısa sürede yakalanan M.A., gözaltına alındı. Yapılan araştırmada kendisinin de hırsızlıktan suç kaydı olduğu anlaşılan M.A.'nın ifadesinde çiftin marketten alışveriş yaptığı sırada parasını ödemeden fazladan ürün aldıklarını ve bu sebeple evlerine kadar takip ettiğini, çıkan tartışma sırasında da tabanca ile ateş açtığını itiraf ettiği öğrenildi. Hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenilen yaralıların da daha önceden hırsızlık suçundan kaldı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

Sezgin Avcı:

Vatandaş kendi adaletini aramaya başladı

17
10
yanıtYanıtla
Export 86:

Adalet hırsızların eline kaldıysa vay halimize

yanıt11
yanıt2
Bordo Bere:

saka gibi ülke dünyada bir tane

12
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

olayın kriminal yanına girmeyeceğim bir marketten alışveriş yatığınızda değeri hiç önemli değil mutlaka o ürünün fişini alın çünki olurda o ürünü bulundurduğunuz poşetle başka bir markete girmeniz gerektiğinde hırsızlıkla suçlanmamak için fişin eve gidene kadar üzerinizde üzerinizde bulunması lazım ayrıca kart kullanırsanız bu çok daha iyi olur

7
0
yanıtYanıtla
Frt Tblt:

belkide hırsız hedef şaşırtmak istedi asıl hırsız kendisi mi acaba

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title