Haberler

Hırsızların dadandığı köyde vatandaşlar çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu

Güncelleme:

Hırsızların dadandığı köyde vatandaşlar çareyi güvenlik kamerası taktırmakta bulduSİVAS Sivas'ın Kangal ilçesinde hırsızlar nedeniyle zor günler yaşayan köy sakinleri çareyi köye güvenlik kamerası sistemi kurmakta buldu.

Hırsızların dadandığı köyde vatandaşlar çareyi güvenlik kamerası taktırmakta buldu

SİVAS Sivas'ın Kangal ilçesinde hırsızlar nedeniyle zor günler yaşayan köy sakinleri çareyi köye güvenlik kamerası sistemi kurmakta buldu.

Sivas'ın Kangal ilçesi Kalkım köyünde yaşanan bir çok hırsızlık köylüyü canından bezdirdi. Hırsızlara karşı çözüm arayan köy sakinleri çareyi güvenlik kamerası sistemi kurmakta buldu. Köyün giriş ve çıkış ve muhtelif yerlerine taktırıldıkları güvenlik kameraları sayesinde hırsızlık olaylarının önüne geçildi. Köy girişine ı "Dikkat bu köy kamera ile izlenmekte" yazılı tabela asıldı. Kameraların takılması ve tabelaların asılmasının ardından köyde hırsızlık yaşanmadı.

"Hırsızlarla baş edemediğimiz için böyle bir çözüm yolu bulduk"

Kalkım köyü eski muhtarı ve birinci azası Şükrü Akpınar, hırsızlarla baş edemediklerini ve çareyi köye kamera taktırmakta bulduklarını belirterek, "Buraya çok yabancı insan geliyor, yaz mevsimlerine 30-40 araç geliyor. Bizde hırsızlıktan korunmak için, köyümüzün güveliği için kamera kurduk. Köy içerisinde sürekli hırsızlık oluyordu. Bizim müracaatımızın üzerine bu köye kamera koydular. Turizm köyü olduğu için, buraya gelen yabancıların güvenliği için bu kameraları taktırdık. Biz köylüler olarak hırsızlarla baş edemediğimiz için böyle bir çözüm yolu bulduk. Köyde yaşayan herkes memnun kameralardan. Bu tabelayı ve kameraları koyduktan sonra hırsızlık hiç olmadı. Köy güvensiz olduğu için geliyorlardı ama şuan gelmiyorlar. Köyde yazları 30-40 tane ev oluyor, kış mevsiminde de ev sayısı 10'a düşüyor. Genelde bakır eşyası çalıyorlar. Ev içerisine girip halı, kilim ve değerli eşyaları çalıyorlar "dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Kangal Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title