Haberler

Hayır amaçlı dağıtılan kek, öğrencileri hastanelik etti

Güncelleme:

Denizli'de bir okulda hayır amaçlı dağıtılan kekten etkilenen öğrencilerden bazıları hastaneye kaldırıldı. Keklerin okulun yakınındaki bir marketten alındığı öğrenildi.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Hacı Halil Bektaş Ortaokulundaki sınıfta bir öğrenci tarafından hayır amaçlı kek dağıtıldı. Okul dışındaki bir marketten alınarak dağıtılan keklerden yedikten sonra etkilenen öğrenciler için okul yönetimi tarafından ambulans çağrıldı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

Toplu gıda zehirlenmesi şüphesi ile okula çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen ambulanslar bazı öğrencileri hastaneye kaldırdı. 112 acil servis ve polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Merkezefendi Denizli Haberler

500

Yorumlar (11)

kanun:

Bozuk gıdaları o çocuklara yediren kişiler cinayete teşebbüsten yargılanmaldır.

3
1
yanıtYanıtla
HAYIR YAPMIŞ İŞTE:

hayat tecrübesi kazandı çocuklar. . artık bedava bir şey almazlar kimseden. .

3
0
yanıtYanıtla
karaca ahmet:

çöpe gitmesin bari hayır yapayım demiş heralde. vay arkadaş

0
2
yanıtYanıtla
ÇEMİŞGEZEKLİ SÜLEYMAN:

Bakkaldan kek mi alınır Allahaşkına. . . Adam satamadığı gıda ürününü iki sene o rafta bekletiyor. Sağlık Bakanlığı gelip teftiş mi ediyor sanki? ''Nasıl olsa cahil vatandaşın biri gelip alacak tarihine bakmadan'' diyor adam, bekliyor satılsın diye. Git, marketten al. Gene az buz korkuyorlar kanundan, nizamdan.

0
1
yanıtYanıtla
46:

İnsan aldıgı seylerin tarihine bak azmi hayır yapayım serden cocuklar elden gide bilirdi lutfen aldıgını urunun tarihine bakiniz market ve bakanlar bozuk tarihi gecmıs urunlerle dolu

1
0
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Bozuk gıda nedenli zehirlenme geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum tarif edilemez bir durum çok kötü gıda zehirlenmesi peynir zehirlenmesi yasadık yıllar önce felaket bir durum. Ufak market bakkal tipi işletmelerde dikkat edilmeli son tüketim tarihi geçmiş ürünler tehlikeli neticelere neden olur satışa sunulan ortamda önemli serin olacak havalandırmaya dikkat edilecek ana ürünler et süt tavuk ürünleri muhafazası için gereken hassasiyet gösterilmeli .

1
0
yanıtYanıtla
ERSİN GÜMÜŞ:

ASIL BÜYÜK MARKET DENİLEN SPOT VE FASONCULARDA SATILAN ÜRÜNLERE DİKKAT ETMEK LAZIM

yanıt1
yanıt0
denizli:

inanın bakkal ve küçük marketler bu konuda çok hassaslar. ama o vazgecilemeyen büyük marketler varya hani birçok şubesi olanlar, raflarında tarihi geçmiş özellikle de çocukların aldığı birçok ürünü bulmanız mümkün.

yanıt0
yanıt0
DEMEK Kİ:

NİYETLERİ HAYIR DEĞİLMİŞ

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

türkiye uyan ve aldığın malı incelemeyi öğren böyle gitmez yoksa herkez dikkat ederse o market veya bakallar bu hatayı yapamaz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title