Haberler

Hatay'da Hırsızlık ve Kamu Malına Zarar Verme Olayının Şüphelileri Yakalandı

Güncelleme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kamu malına zarar verme ve hırsızlık olayının şüphelisi 4 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 2'si tutuklanarak ceza evine gönderildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan mutfak malzemeleri ile birlikte 2 adet tek saçma havalı tüfek dürbünü ele geçirildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde kamu malına zarar verme ve hırsızlık olayının şüphelisi 4 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şahıslardan 2'si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince hırsızlık ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma ile; kamu malına zarar verme suçundan aranan M.Ö., Israrlı takip suçundan aranan İ.D. ve Dörtyol ilçesi Yeşil mahallesinde meydana gelen evden hırsızlık olayının şüphelileri M.Z. ile A.E.A. yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çalınan mutfak malzemeleri ile birlikte 2 adet tek saçma havalı tüfek dürbünü ele geçirilmiştir.

Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan M.Z. ile A.E.A. tutuklanarak cezaevine konuldu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dörtyol Hatay Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title