Haberler

Hamsi gazından zehirlenen 3 Türk balıkçı hayatını kaybetti

Güncelleme:

Rusya Federasyonu'na bağlı Abhazya'da bulunan, Sarıyer-Rumeli Feneri'ne bağlı 'Eminoğulları 4' isimli balıkçı teknesindeki 3 Türk mürettebat, ambardaki hamsi gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Balıkçıların cenazeleri Ünye Lİmanı'na getirildi.

Rusya'nın Soçi şehri açıklarında 'Eminoğulları 4' isimli balıkçı teknesindeki 3 denizci, ambardaki metan gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Balıkçıların cenazeleri, Ünye Limanı'na getirildi.

Hamsi gazından zehirlenen 3 Türk balıkçı hayatını kaybetti

BALIKÇILAR GAZDAN ZEHİRLENDİ

Edinilen bilgiye göre, 2023 yılı Aralık ayında Ünye Limanı'ndan ayrılan 'Eminoğulları 4' isimli balıkçı teknesi, balık unu ve yağı fabrikalarına hamsi avlamak için Rusya'nın Soçi açıklarına gitti. Sarıyer- Rumeli Feneri'ne bağlı Eminoğulları 4 balıkçı teknesindeki 5 mürettebat, yem olarak depolanan hamsilerin bulunduğu teknenin ambar kısmında temizlik için çalıştıkları esnada metan gazından zehirlendi.

Hamsi gazından zehirlenen 3 Türk balıkçı hayatını kaybettiEmrah Bakırcı

3 TÜRK BALIKÇI HAYATINI KAYBETTİ

Balıkçılardan Caner Gürkan (50), Cengiz Demirci (30) ve Emrah Bakırcı (24) hayatını kaybederken, 2 balıkçı ise yardımcı bot ile Rusya Soçi limanına intikal ettirilerek, hastanede tedavi altına alındı. Ölen balıkçıların cenazeleri, Eminoğlulları 4 balıkçı teknesi ve 18 mürettebatı ile birlikte bugün Ünye Limanı'na yanaştı.

Hamsi gazından zehirlenen 3 Türk balıkçı hayatını kaybettiCengiz Demirci

Ünye Cumhuriyet Savcısı'nın gemide yaptığı incelemenin ardından balıkçıların cenazeleri, otopsi ve aileleri tarafından teşhis edilmek için Ünye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayda hayatını kaybeden Cengiz Demirci ve Emrah Bakırcı'nın otopsinin ardından memleketleri Samsun'un Terme ilçesine gönderileceği öğrenildi. Rizeli olan 2 çocuk babası Caner Gürkan'ın ise otopsinin ardından cenazesi için İstanbul'a gönderileceği ve kılınacak namazın ardından İstanbul'da defnedileceği öğrenildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınırken, incelemeler ise devam ediyor.

Hamsi gazından zehirlenen 3 Türk balıkçı hayatını kaybettiCaner Gürkan

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Rusya Federasyonu Rumeli Feneri Sarıyer Abhazya Rumeli Rusya Denizcilik Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Mark Kolçak:

Ne insanlar nede balıklar ölmeli. Yani her ikiside ölmemeliki.. beraberce Hiçlik konusunu çözebilelim.

25
220
yanıtYanıtla
BUĞRA EMRECİKSİN:

Mark, sana Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi C Blok'tan yer ayarladım, bugün seni bekliyorlar. Korkma sana çok iyi davranacaklar. :)))

yanıt155
yanıt8
Erhan Sarac:

Hamsi beyinli her yere yorum yaparak farklı şeyler söyleyerek kendini değil zeka yani IQ dediğimiz kapasiteni belli ediyorsun sonuç yüzde 1 var sende beyincik

yanıt21
yanıt4
ekaf paseh:

allah rahmet eylesin

160
6
yanıtYanıtla
OZDEN ERDINC:

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun

137
5
yanıtYanıtla
Hek Tor:

La bi de bizum Karadenuzlular haçan hamsinun hayat verduğunu soylerler, hayat alduğunu niçün gizlerler da...

6
58
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Demek ki neymiş? Hamsinin yellenmesi felaketmiş.

4
41
yanıtYanıtla
HASAN ÖZER:

Metan gazı zehirlemez, oksijen yüzdesini azalttığı için basit boğulmayı sağlar.

16
15
yanıtYanıtla
Tarık Ertekin:

CH4 yani metan gazı 15 saniye içinde akciğer kaslarını spazma uğratır ve ani ölüme sebep olur.Yorumunuz saçmalık ölçüsünü bile geçmiş..

yanıt6
yanıt7
Gamer Amca Tv:

balıkcı olmak icin bile belli bir bilgi deneyim tecrube gerekli , eee bunları saglamazsanız , hamsı yellenir sizde ..

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title