Haberler

Hakkari'de sağanak yağışta iş yerini sular altında kaldı

Güncelleme:

Hakkari Yüksekova'da sağanak yağış sonrası köy ve mahalleler sular altında kaldı. Su basan bir giyim mağazasındaki görüntülerde ise dükkan sahiplerinin kendi imkanlarıyla elbiseleri dışarı çıkartmaya çalıştığı görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sağanak yağış, heyelan ve sel uyarıları yaptığı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde köyler ve mahalleler sular altında kaldı.

ELBİSELERİ KURTARMAYA ÇALIŞTILAR

Yağış sonrası ilçenin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Kemal Kayak isimli esnafa ait giyim mağazası sular altında kaldı. İş yeri sahibi Kemal Kayak, su tahliyesini ve zarar gören elbiseleri kendi imkanlarıyla dışarı çıkartmaya çalıştı.

Kayak, "Günlerdir ilçede yoğun yağışlar var. Hayat durma noktasına gelmiş durumda. Bugün de bizim iş yeri tamamen sular altında kaldı. Maddi zarar çok büyük. Su tahliyesini ve elbiselerimizi çıkarıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.

Hakkari'de sağanak yağışta iş yerini sular altında kaldı

Hakkari'de sağanak yağışta iş yerini sular altında kaldı

Hakkari'de sağanak yağışta iş yerini sular altında kaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüksekova Hakkari Hava Durumu Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (4)

Orhan Özsoy:

Sorun yok silah sıktıkları devlet zararını karşılar

33
21
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

murat karayılanı arayın alt geçidinizi yapsın.devlete kurşun sıkanların arkasından koşacağınıza adam gibi belediye başkanı seçin.

24
9
yanıtYanıtla
Mehmet Arı:

teröriste yardım eden kim varsa kahrolsun... şimdi devlet devlet diye ağlarlar

20
8
yanıtYanıtla
Abcd Efgh:

Geçmiş olsun kardeşim Tamam Allah çöp olmaz Neticede eriyip gitmedi en kötü maliyetine verirsin yine de zarar etmeden hem vatandaşın lehine Hem senin lehine olay çözülür diye düşünüyorum

6
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title