Haberler

Hakan Ural, vatandaşa hakaret ettiği gerekçesiyle ifade verdi

Güncelleme:

Oyuncu ve yorumcu Hakan Ural, yer aldığı programda bir kadına hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. İfadesi alınan Ural, serbest bırakıldı.

11 Nisan 2023'te programda bir kadına hakaret ettiği ileri sürülen Hakan Ural hakkında şikayet üzerine soruşturma başlatıldı. S.B. isimli kadına hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan sanatçı ifade verdi.

ÇAĞRIYA RAĞMEN GİTMEDİ

Müşteki S.B.'nin avukatı aracılığı ile İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği 11 Nisan 2023 tarihli şikayet dilekçesinde, Hakan Ural'ın bir televizyon kanalındaki programında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Soruşturma dosyasının yetkisizlik kararı ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmenin ardından yine yetkisizlik kararıyla dosya Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. Soruşturma savcısının Hakan Ural'ın ifadesinin alınarak ifade tutanağının gönderilmesi amacıyla adresinin bulunduğu Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müzekkere yazdığı, polis merkezi tarafından 10 Kasım 2023'te yapılan çağrıya rağmen Ural'ın müracaat etmediği öğrenildi. Öte yandan Hakan Ural'ın avukatıyla telefon görüşmesi yapıldığı, avukatına konunun aktarıldığı fakat ifadeye müracaatının sağlanamadığına ilişkin tutanak tutulduğu bilgisine de ulaşıldı.

Hakan Ural'ın ifadesi alındı

GÖZALTI TALEBİ

Soruşturma savcısı tarafından Hakan Ural'ın gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere adliyeye getirilmesi için talimat yazıldı. Talimatın yerine getirilememesi nedeniyle 6 Aralık 2023 tarihinde Hakan Ural'ın konutunun bulunduğu bölgedeki Polis Merkezi Amirliği'ne öncelikle ifadesinin alınması, alınamaması halinde ise ifade vermek üzere pazartesi, çarşamba veya cuma günleri mesai saatleri içerisinde adliyede hazır edilmesi için müzekkere yazıldığı ortaya çıktı. Ardından Hakan Ural'ın adreste bulunamadığı, kendisine ulaşılamadığı, bu nedenle hazır edilemediğine dair tutanak tanzim edildiği öğrenildi. Yazılan tüm müzekkerelere rağmen kolluk tarafından ifadesi alınamadığından ve talimat gereği yerine getirilemediğinden soruşturma savcısı tarafından 23 Ocak 2024 tarihinde Hakan Ural'ın gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere cumhuriyet savcılığına getirilmesi, aksi halde sorumlular hakkında yasal gereğinin yapılacağına dair talimat yazıldığı bilgisine ulaşıldı.

Hakan Ural'ın ifadesi alındı

HAKAN URAL İFADE VERDİ

Hakan Ural'ın 26 Ocak 2024 tarihinde mesai saatleri dışında gece vakti sabaha karşı gözaltına alındığına dair Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na bilgi verilmesi üzerine gözaltına alınmaması, hakaret suçundan ifadesinin alınması ve derhal serbest bırakılması yönünde yazılı talimat verildiği ve Ural'ın şikayete konu hakaret suçundan ifadesinin alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hakan Ural Soruşturma Suç Hukuk Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

oturan:

bu sibelin etegi altındaki uşak değil mi.

169
91
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Ta kendisi her şeyi bilen ukalalık yapan egosu 1500 olan kişilik

yanıt147
yanıt88
erge_nekon:

Bir ünlü sanatçının eteğinin altına girmek kolaysa sende girde seni gorelim,sibel bunun sayesinde gazino programları yaptı,bir bayan ünlünün arkasında bir erkek olmasında bak başına neler geliyor,sen o alemi bilmezsin ancak burdan sallarsın

yanıt42
yanıt40
Kartal Kartal:

Iyi dinleyinonce insan gibi insan adam gibi adam

yanıt25
yanıt23
Adalet :

Her şeyi bilen her konuda Bi yorumu olan kendini uzman sanan biri

152
63
yanıtYanıtla
mahmut:

Bi tek Hakan Ural mı bu ülkede herkes herşeyi biliyor. Bazıları da inatla kendi görüşünden olmayana CAhil deme hakını bile buluyor

yanıt77
yanıt13
Gh Tgv:

Bunun tek isi dedikodu programlari yapmak bukadar mi dustun

90
40
yanıtYanıtla
atıf gül:

Nasıl bir vatandaşmış, Hakan Uralı aldıracak kadar ??????

84
22
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

helal olsun o vatandaşa

yanıt117
yanıt50
Doğrucu Mahmut:

İfade vermeye 2 kez gitmeszsen üçüncüde polis zoruyla götürürler.tanıklık için olsa dahi.yani bu herkes için geçerli

yanıt95
yanıt3
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title