Haberler

Milyonluk vurgun yaptılar, eğlence mekanında yakayı ele verdiler

Güncelleme:

Milyonluk vurgun yaptılar, eğlence mekanında yakayı ele verdiler Polis, kameradaki gölgeyi andıran görüntüden şüpheliye ulaştı Kırşehir Emniyeti Antalya ve Ankara'da milyonluk vurgun için eş zamanlı operasyon düzenledi Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro...

Milyonluk vurgun yaptılar, eğlence mekanında yakayı ele verdiler

Polis, kameradaki gölgeyi andıran görüntüden şüpheliye ulaştı

Kırşehir Emniyeti Antalya ve Ankara'da milyonluk vurgun için eş zamanlı operasyon düzenledi

KIRŞEHİR - Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, gece karanlığında izlediği ve adeta gölgeyi andıran kamera kayıtlarını takip ederek milyonluk vurgunun şüphelilerine ulaştı.

Edinilen bilgiye göre olay, 1 Ekim gecesi Kırşehir'de yaşandı. Şüpheli, H.H.İ., Yusuf Aslan'a ait ikamete girerek çelik kasayı patlattı. Çelik kasa içerisinden şüpheli H.H.İ., 55 adet burma bilezik, 120 adet çeyrek, 20 bin Euro, 6 tane reşat altın, 3 tane altın takı seti ve bir miktar parayı alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından çalışma başlatan polis, olayın gerçekleştirildiğinde kullanılan aracı kamera kayıtlarından tespit etti. Aracın ruhsat sahibi S.O.'ya Antalya'da ulaşan polis, H.H.İ'yi yakalamak için operasyon düzenledi.

Aynı günün akşamında Ankara'da eğlence mekanında yakalanan H.H.İ, savcılıkta verdiği ifadede olayı tek başına gerçekleştirdiğini kabul etti.

H.H.İ., Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Kırşehir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title