Haberler

Gönül Dağı dizisinin setinde taciz skandalı! İki kadın arasındaki davada karar çıktı

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde saç asistanı olarak çalışan Zeynep Çetinkaya'nın kendisini zorla öpmeye çalışarak taciz eden makyaj şefi Kardelen Özbek'e dava açtığı ortaya çıktı. Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu.

Uzun süredir TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde bir taciz skandalı meydana geldi. Geçtiğimiz sene 31 Ağustos'ta iki set çalışanı kadın arasında bir tacizin yaşandığı ve olayın yargıya taşındığı ortaya çıktı.

ZORLA ÖPMEYE ÇALIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, saç Asistanı Zeynep Çetinkaya'nın dudağından öpmeye çalışarak kendisini taciz eden setin Makyaj Şefi Kardelen Özbek'e dava açtığı öğrenildi. Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu.

"HIZLI, ADİL VE HAKKANİYETLİ BİR KARAR ÇIKTI"

Sinema TV Sendikası avukatı Ceren Kalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Sinema TV Sendikası olarak iş yerinde gerçekleşen her türlü cinsel taciz ve cinsel istismar davalarını istisnasız takip etmeye ve mağdurlara hukuki destek sunmaya çalışıyoruz. Bu davada oldukça hızlı ve etkin bir soruşturma yapılarak dava açılması ve failin cezalandırılması mümkün olabildi. Hızlı, adil ve hakkaniyetli bir karar çıkmış olmasının adalete olan inancı perçinleyici yönünün oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

"TACİZ EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİKTEN SONRA İŞTEN ÇIKARILDI"

Sinema TV Sendikası yaptığı yazılı açıklamada "Köprü Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Gönül Dağı' isimli dizi film projesinde Saç Asistanı olarak çalışan meslektaşımız Zeynep Çetinkaya (21) aynı dizinin setinde Make UP Şefi olarak çalışan Kardelen Özbek tarafından cinsel tacize uğramış, yapım şirketi tarafından ise maruz kaldığı tacizi bildirmesine rağmen haksız olarak işten çıkartılmıştır. Sendika olarak takip ettiğimiz dava dosyasında çıkan kararda; Mahkeme Zeynep Çetinkaya'ya cinsel tacizde bulunan Kardelen Özbek'i suçlu bularak, cezalandırılmasına karar vermiştir. Zeynep Çetinkaya'nın Yanındayız!"

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Asliye Ceza Mahkemesi Sivrihisar Gönül Dağı Makyaj Dizi Trt Televizyon 3.Sayfa Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Murat Eryüksel:

Şu haberdeki rezilliği bile muhalefete bağlayıp kıvırtmaya çalışacakları okumaya geldim.

73
46
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kk ye göre bu sapıklıkların aile yapımıza zararı yokmuş. kendisi dedi bunu iftira atmıyoruz.

65
36
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

sadece kk da değil tüm cehp tüm sol zihniyet lgbt yi meşru görür. hepiniz görmüşsünüzdür onlarla kol kola onursuzluk yürüyüşü yaptıklarını. Allah bunlara fırsat vermesin. neslimizi mahvederler.

yanıt67
yanıt50
vatansever:

bunu yazan kişi de muhalif asıl amaç ortalığı kızıştırıp hükümete cephe aldırmak altta yorum yazan murat eryüksel de aklı sıra muhalefete bağlanacağından dem vurum acitasyon yapıyor... Yalan, sahtekarlık ve acitasyonla madur edebiyatı yapıyorlar

yanıt21
yanıt15
Nuri Aga:

La olum hala adamla uğraşıyonuz la adam gitmiş la.

yanıt10
yanıt2
haksız mıyım:

haksız mıyımın muhalif çakması var tabi. ama ikisi arasındaki farkı ancak körler göremeyebilir.sen de onlardansın galiba vatandaş. biz en başta da akpartiliydik şimdi de. bilen bilir.

yanıt8
yanıt10
Murat Eryüksel:

AKP resmi medyası TRT de yayınlanan hükümetin kadrolu oyuncularının oynadığı bir dizideki sapkınlığı alıp CHPye bağladın ya! Senden büyük trol görmedim ben! Ayakta alkışlıyorum seni!..

yanıt29
yanıt25
Murtaza kayişatan:

I?te kadin olmanin avantajlari i?ten cikardinmi hemen taciz edildim diye avukata git

16
19
yanıtYanıtla
İsmail oruç :

Allah Allah kardelen kadın ismine benziyor ne günlere kaldık

35
0
yanıtYanıtla
tepkili vatandaş:

bu ekibin hepsi ne kadar rezil, yöre halkına sorun anlarsınız

20
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title