Haberler

Genelevi basıp 3 kadını katleden Afgan mültecinin ifadesi ortaya çıktı! Planlı bir saldırıymış

Güncelleme:

Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir genelevi basıp 3 kadını katleden Ebadullah A. isimli Afgan mültecinin polis sorgusunda söyledikleri ortaya çıktı. Daha önce de aynı mekana gittiğini ancak reddedildiğini belirten Ebadullah'ın intikam almak adına saldırıyı planlı bir şekilde yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da 27 yaşındaki Afgan mülteci Ebadullah A., genelevde çalışan 3 kadını hunharca katletti. Öldürülen 3 kadının otopsisi yapılmaya devam edilirken Ebadullah'ın polis sorgusunda saldırıyı planlı bir şekilde yaptığını ifade ettiği öğrenildi. Yanında bıçak taşıyan Ebadullah'ın daha önce de aynı mekana gittiği ve burada reddedildiği için intikam almak için saldırıyı düzenlediği ortaya çıktı.

DÜNYAYI AYAĞA KALDIRAN CİNAYET

Son yıllarda Afgan mülteci krizinin yaşandığı Avrupa'da yaşanan bir cinayet bütün dünyayı ayağa kaldırdı. Geçen hafta Cuma gecesi Avusturya'nın başkenti Viyana'daki bir geneleve giden 27 yaşındaki Ebadullah A. isimli Afgan mülteci ölüm saçtı. Yerel medyaya göre "gururu incindiği için" bıçakla genelevde çalışan kadınlara saldıran ve 3 kadını bıçaklayarak öldüren adam daha sonra koşarak mekandan kaçmış ve ormanlık alana saklanmıştı.

Genelevi basıp 3 kadını katleden Afgan mültecinin ifadesi ortaya çıktı! Planlı bir saldırıymış

POLİS SORGUSUNDA VERDİĞİ CEVAPLAR ORTAYA ÇIKTI

Adamın kan izlerini takip eden polis yakınlardaki bir ormanlık alanda Ebadullah'ı yakalamış ve gözaltına almıştı. Yaralı ele geçirilen Ebadullah sağlık kontrolü sonrasında sorguya alınmıştı. Saldırıdan saatler sonra Avusturya ve Alman basını Ebadullah'ın genelevin kapanma saatine yakın geldiği için içeri alınmadığını ve bu duruma sinirlendiği iddia edilmişti. Fakat Brigittenau bölgesindeki 126AStudio isimli mekandaki cinayetin detaylarını polis sorgusunda verdiği cevaplar ortaya çıkardı.

SALDIRIYI PLANLI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRMİŞ

Asyalı kadınların çalıştığı mekanda öldürülen 3 kişinin otopsisi yapılmaya devam edilirken Ebadullah'ın saldırıyı planlı bir şekilde yaptığı öğrenildi. Yanında bıçak taşıyan Ebadullah'ın daha önce de aynı mekana gittiği ve burada reddedildiği için intikam almak için saldırıyı düzenlediği ortaya çıktı.

Genelevi basıp 3 kadını katleden Afgan mültecinin ifadesi ortaya çıktı! Planlı bir saldırıymış

ÖLDÜRÜLEN KADINLARDAN BİRİ GENELEVİN SAHİBİ İDDİASI

Avusturya'nın önde gelen medya kuruluşlarından Kurier polislere dayandırdığı haberde, "Polis yetkilileri dini bir amacın olmadığını düşünüyor. Saldırgan da öldürdüğü kadınlarla daha önce bir geçmişi olmadığını söyledi. Öldürülen kadınların Çinli olduğu düşünülüyor" denildi. Öte yandan öldürülen 3 kadından birinin genelevin sahibi olduğu da öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Avusturya Viyana 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (19)

Alper Ünver:

Bu vahşiler dünyanın başına bela

174
31
yanıtYanıtla
Mehmet Dinler:

bunları ırgat niyetine çalıştıracan

yanıt2
yanıt0
Aykan Koca:

Bize 2 hafta turist vizesi vermezler. At cambazlarını sığınmacı diye alıyorlar.

172
6
yanıtYanıtla
birgörüş:

Hala anlamadınız. Uluslararası anlaşmalara imza koyan ülkeler var. Ülkesinde savaş nedeniyle kaçan insanlar eğer ki ülkene gelmişse almak zorundasın.

yanıt25
yanıt54
Samarpan Bhav:

Biz onlardan daha beteriz aga... baksane ülkeye. Dolandıran dolandırıyor. Ve en beteri de şudur... hem oradaki özgürlüğü istiyor çoğu hemde Erdoğana oy veriryor. Zaten bu yüzden almanya çoğu türkü sınırdısı etmek istiyor. Hem burda demokrasi ile yasiyorsun hemde türkiyede akp demokrasi ile alakası olmayan partiye oy veriyorsun diyorlar...

yanıt26
yanıt13
Ocean Express cargo Ltd:

ORADA '' İDAM '' EDİLİR ..BİZDE '' DENETİMLİ SERBESTLİK ''

87
12
yanıtYanıtla
birgörüş:

Bizde anayasayı hukuk hepsini onlardan kopyaladık.

yanıt19
yanıt27
Mehmet Dinler:

anayasayı kopyaladık ama uygulamayı kopyalayamadık heralde.

yanıt4
yanıt1
aasdasd fdfdfdf:

Kalkmamıştır.

48
9
yanıtYanıtla
Export 86:

Yardımcı olsaydın

yanıt39
yanıt17
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title