Haberler

Gelin arabası gibi süslenen araçta düzensiz göçmen yakalandı

Güncelleme:

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde polis ekipleri tarafından gelin arabası gibi süslenen bir araçta yapılan aramada 2 düzensiz göçmen ile kaçakları taşıdığı belirlenen sürücü yakalandı. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde polis ekiplerince gelin arabası gibi süslenen araçta yapılan aramada 2 düzensiz göçmen ile kaçakları taşıdığı belirlenen sürücü yakalandı. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Doğubayazıt İlçe Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri, düzensiz göçmenlerin batı illerine götürülmek üzere ilçeden çıkacağı bilgisini aldı. Ekipler, Ahmed-i Hani Mahallesi'nde yaptıkları uygulamada, gelin arabası gibi süslenmiş bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada, sürücü R.N. ile birlikte 2 düzensiz göçmen yakalandı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu sürücü, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Göçmen Ağrı Göçmen Kaçakçılığı 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title