Haberler

Üvey annesini sokak ortasında silahla öldürüp kaçtı

Güncelleme:

Gaziosmanpaşa'da bir şahıs, üvey annesini kız kardeşinin yanında kafasından silahla vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan olayda, saldırgan şahsın bir süre takip edip arkadan yaklaşarak silahla vurup kaçtığı görüldü.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir şahıs, üvey annesini kız kardeşinin yanında kafasından silahla vurarak öldürdü. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

ÜVEY ANNESİNİ SOKAK ORTASINDA VURUP KAÇTI

Olay, saat 12.00 sıralarında Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Özkan Y. henüz bilinmeyen bir nedenle yolda kızıyla birlikte yürüyen üvey annesi Dilek Y.'yi başından silahla vurdu. Kız kardeşinin yanında üvey annesini vuran Özkan Y., daha sonra kayıplara karıştı. Kadının yere düştüğünü gören kızının çığlığı ile vatandaşlar caddede toplandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerindeki incelemelerin ardından Dilek Y.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Üvey annesini sokak ortasında vurup kaçtı

"VURAN KİŞİ AŞAĞI DOĞRU YÜRÜYÜP GİTTİ"

Yaşananlara tanık olan mahalle sakinlerinden Celil Akbal, "Oturdum, bir patlama sesi geldi. Çok güçlü bir silah sesi değildi, basit bir silah sesiydi. İlk başta fark etmedim, çocuğun 'Annem' diye bağırmasından sonra baktım, vuran kişi aşağı doğru yürüyüp gitti. Oradan köşeden döndü gitti. Sonra da olay yerine polisler geldi. Onun arkasından ambulans geldi. Kadın kısa mesafeden vurulduğu için oraya yığıldı" dedi.

Üvey annesini sokak ortasında silahla öldürüp kaçtı

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde saldırganın kızı ile birlikte yürüyen üvey annesini takip edip bir anda silahla vurup kaçtığı görülüyor. Annesinin yanında olan küçük kız ise elleri ile başını tutarak çığlık atıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

mahalle sakini:

Laik ülkelerde merhamet olmaz.

81
199
yanıtYanıtla
aydg:

laikliğin bu haber, bu konu ve kurduğun cümle ile alakası yok ama yine de sen bilirsin :D

yanıt69
yanıt18
cafe doga:

allah allah dıyp kafa kesen sahte muslumanlar. ne kadar pıslık varsa muslumanım dıye gecınenlerde var

yanıt49
yanıt30
Gökhan Öztürk:

İnandığımız şey, bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir. Din düşmanları en zalim insanlar lakin içindeki kötülükleri saklıyorlar.

yanıt35
yanıt6
Bordo Bere:

yobaz seni tutan yok iran arabistan orada

yanıt30
yanıt34
Sadullah sıtkı:

mahalle sakini bu can bu bedende durduğu sürece Atatürkün izinden ayrılmayacağız hesap günü geldiğinde senin gibi sakinleride unutmayacağız bir yere yaz bunu.

yanıt1
yanıt1
Tutankamon Hoca:

Afganistandan pakistan bangledeş suriye ırak yemen gilistinde hic böyle olaylay oluyormu bakın :D

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Uvey annem bana her turlu pisligi yapmasina ragmen bir kere dahi onu oldurmek kafamdan gecmedi..

177
9
yanıtYanıtla
Osman gönültaş:

Küçük kızın hâlini görünce paramparça oldum. Empati bile yapamadım. Ne kadar zor.

120
1
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Acaba bu olay yer almadan önce.. yeterli delil varmıymış olabileceğine dair ? Acaba anne veya oğlan biri birinden UZAK mı yaşamalıydılarki bu olay yer alamasaymış ?

11
88
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title