Haberler

Sokakta silahlı saldırıya uğradı, "beni kurtarın" diye bağırdı

Güncelleme:

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gece saatlerinde sokakta yürüyen bir kişi, motosikletli kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan kişi çevredeki vatandaşlardan "Beni kurtarın" diye yardım istedi.

Gaziosmanpaşa'da gece saatlerinde bir kişi sokakta yürürken motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanarak yere yığılan şahsı çevredeki vatandaşlara "Beni kurtarın" diye bağırarak yardım istedi.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDILAR

Dün gece saatlerinde Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde yürüyen bir kişi, motosikletle sokağa giren 2 saldırganın pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu yaralandı. Yaralı olay yerinde yere yığılırken, vatandaşların ihbarı üzerine polis ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, sağlık ekipleri ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

"BENİ KURTARIN" DİYE YARDIM İSTEDİ

Olayda saldırıya uğrayan şahsın çevredeki vatandaşlardan bağırarak "Beni kurtarın, Allah'ım" diye yardım istediği görüldü. Polis, saldırıyla alakalı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziosmanpaşa İstanbul Saldırı Güvenlik Hastane İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Tutankamon Hoca:

Burası Türkiye 25 milyon multeci yani isgalcinin olduğu sinirlarin yol geçen hanı gibi gelenin geçtiği yer haber değeri bile yok

23
3
yanıtYanıtla
Tekin avci:

Her önüne gelen silah ile sokaklarda ne geziyor burası sahipsizmi

19
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title