Haberler

Gaziantep'te 191 Şüpheli Tutuklandı

Güncelleme:

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda asayiş suçları ile mücadele kapsamında 191 şüpheli tutuklandı. Operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi, ayrıca birçok hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Gaziantep'te polis ekipleri tarafından asayiş suçları ile mücadele kapsamında yapılan operasyonlarda 191 şüpheli tutuklandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında asayiş suçları ile mücadele kapsamında geniş çaplı bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda 68 adet ruhsatsız tüfek, 65 adet ruhsatsız tabanca, 47 adet kurusıkı tabanca ve 942 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca 232 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Operasyonda yakalanan 2 bin 71 şüpheliden 191'i sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, asayiş suçlarına karşı mücadelesini sürdüreceğini bildirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Gaziantep Tutuklama Güvenlik Hırsızlık Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title