Haberler

Gaziantep'te 122 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan 122 şüpheli şahıstan 96'sı tutuklandı. Operasyonlar sonucunda ele geçirilen çalıntı malzemeler ise mağdurlara teslim edildi.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin operasyonları sonucu çeşitli hırsızlık olayları ile ilgili yakalanan 122 şüpheli şahıstan 96'sı tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesiyle, son iki ay içerisinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çok sayıda operasyon yapıldı. JASAT (Jandarma Suç Araştırma Timi) ve OYİ (Olay Yeri İnceleme) destekli özel timlerin titiz planlama ve takip çalışmaları sonucunda 58 faili meçhul olay aydınlatılarak olaylara karıştığı tespit edilen 122 şüpheli yakalandı.

Gözaltına alınan 122 şüpheliden 96'sı sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilirken 26'sı hakkında adli kontrol kararı verildi. İcra edilen operasyonlar neticesinde ele geçirilen çalıntı malzemeler ise hırsızlık mağduru vatandaşlara teslim edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Jandarma 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title