Haberler

Fethiye'de İşyerinde Cep Telefonu Patladı

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir işyerinde cep telefonu bataryasının patlama anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay sırasında çalışanlar kısa süreli panik yaşadı.

Muğla'nın Fethiye'de ilçesinde işyerinde cep telefonu bataryasının patlama anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, olay anında çalışanlar kısa süreli panik yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, yerel bir televizyon kanalında çalışan Sertaç Bayraktar işyerinde telefonunu şarja takmak istedi. İlk denemesinde telefonun şarj olmadığını gören Bayraktar, telefonu şarj etmeye çalışırken batarya bir anda patlayarak alev aldı. Bayraktar, alevler ve dumanlar içinde kalan telefonu yere fırlatarak üzerine su döktü. Olay sırasında işyerinde kısa süreli panik yaşandı. Telefonda hasar meydana gelirken, Bayraktar'ın elinde hafif derecede yanık oluştu. Olay anı, işyerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.

"Büyük tehlike atlattım"

Bayraktar, olayın nasıl yaşandığını anlatarak, "Telefonu şarja takmak istedim. Şarj olmadı. Sorunu çözmek için uğraşırken, telefon bir anda patladı. Telefondan alev ve dumanlar çıkınca bende yere attım. Kimse şarjda telefon oynamasın. Büyük bir tehlike atlattım. Vatandaşlar telefonda sorun yaşadığında en yakın teknik servise başvursun" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Cep Telefonu Fethiye Muğla Olaylar Güvenlik 3.Sayfa Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title