Haberler

Fatih'te Kargo Şirketine Giren Maskeli Gaspçılar Yakalandı

Güncelleme:

Fatih'te bir kargo şirketine giren maskeli ve kasklı gaspçılar görevliden paraları istedi. Gaspçılar alarmın çalmasıyla kaçarken, soygun girişimi güvenlik kameralarına yansıdı. Gaspçılar, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Fatih'te bir kargo şirketine giren maskeli ve kasklı gaspçılar görevliden paraları istedi. Gaspçılar alarmın çalmasıyla kaçarken, soygun girişimi güvenlik kameralarına yansıdı. Gaspçılar, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

Olay Fatih, Fevziye Caddesi'nde 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30'da meydana geldi. İddiaya göre bir kargo şirketine gelen motosiklet kasklı 4 kişi, silah kullanarak içeride bulunan çalışanları etkisiz hale getirerek paraları istedi. Bu sırada alarm çaldı. Gaspçılar geldikleri plakasız iki motosiklete binerek kaçtı.

Motosikletler kısa süre sonra terk edilmiş olarak bulundu

Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada soygun girişiminin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Görüntülerde başlarındaki motosiklet kasklarıyla yüzlerini gizleyen 4 kişinin içeri girdiği, silahlarını çekerek içerdekileri görüldü. Bu sırada alarmın çaldığı ardından şüphelilerin paniğe kapılarak kaçtığı kameraya yansıyor. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Operasyonda Mehmet A. (26) Sezer A. (25), Doğan D. (22) ve M.İ. (23) gözaltına alındı. Sezer A.'nın üzerinden bir ruhsatsız tabanca çıktığı öğrenildi. Mehmet A.'nın daha önceden 16, Sezer A.'nın ise 3 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Mehmet A. ve Sezer A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Doğan D. ve M.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Asayiş Şube Müdürlüğü Fatih Güvenlik Adliye Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title