Haberler

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul Eyüpsultan'da ölümlü kazaya neden olan ve yazar annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan T.C'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, anne Eylem Tok ve tutuklu sanık Ayşe Ceren Saltoğlu'nun kazadan önce restoranda oturduğu, T.C'nin arabayla restorana gelip annesiyle yemek yemesi ve T.C ile arkadaşlarının 2 araba halinde restorandan ayrılmaları kameraya yansıdı.

İstanbul Eyüpsultan'da ölümlü kazaya neden olan ve yazar annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a, ardından da ABD'ye kaçırılan T.C'nin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in YouTube canlı yayınında yer alan görüntülere göre anne Eylem Tok ve T.C'nin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren Saltoğlu'nun restoranda yemek yediği anlar kameralara yansıdı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıEylem Tok ve Ayşe Ceren Saltoğlu restoranda yemek yerken

KAZA ÖNCESİ ANNESİYLE RESTORANDA YEMEK YEMİŞ

Görüntülerde ölümlü kazadan önce T.C'nin, ünlü bir iş insanın torunu olan arkadaşıyla, annesini restoranda ziyaret ettiği ve birlikte yemek yedikleri anlar görüntülendi. 17 yaşındaki T.C'nin restorana, kaza anında kullandığı araçla geldiği görüldü.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

T.C VE ARKADAŞLARI, MEKANDAN İKİ ARAÇLA AYRILIYOR

Eylem Tok, oğlu T.C ve T.C'nin arkadaşı ile Ayşe Ceren Saltoğlu'nun birlikte yemek yediği anlardan sonra T.C ve arkadaşının mekandan ayrıldığı görüntülere yansıdı. Mekanın otoparkından lüks araçla çıkan T.C'den başka bir araç daha objektife takıldı. Diğer lüks cipte ise T.C'nin arkadaşları olduğu anlaşıldı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

AKARYAKIT İSTASYONUNDA ALIŞVERİŞ YAPIYORLAR

Mekandan iki araçla çıkan çocukların bir akaryakıt istasyonunda alışveriş ettiği anlar da kameralara yansıdı. Görüntülerde yaşları reşit olmayan çocukların sigara kullandıkları da görüldü.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

ATV'LERİN GİTTİĞİ YOLDA İKİ ARAÇ YARIŞ YAPIYOR

Akaryakıt istasyonunda çıktıktan bir süre sonra, daha önce ATV'lerin gittiği yolda yarış yaptıkları belirlenen çocuklar, Oğuz Murat Aci'nin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin de yaralandığı kazaya neden oluyor.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

EYLEM TOK KAZA HABERİNİ RESTORANDA ALIYOR

T.C, kaza yaptıktan hemen sonra, hala restoranda Ayşe Ceren Saltoğlu ile oturan annesi Eylem Tok'u arıyor. Restorandaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, anne Eylem Tok'un, telefonu aldıktan sonraki panik halleri kameraya yansıyor. Eylem Tok ve Saltoğlu, hesap bile ödemeden mekandan ayrılıyor.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

MEKAN OTOPARKINDAKİ POLİSİ KAZADAN HABERDAR ETMİYORLAR

Mekanın otoparkındaki güvenlik kamerasının görüntülerinde ise ikilinin, hızlı adımlarla Saltoğlu'na ait araca gittiği anlar yer alıyor. O sırada mekan otoparkında, içinde polis olan bir ekip otosu da objektife takılıyor. Fakat Eylem Tok'un, polise kazadan haber vermemesi ise dikkat çekiyor.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

EYLEM TOK, 15 DAKİKADA KAZA MAHALİNE ULAŞIYOR

Diğer taraftan Eylem Tok'un, Ayşe Ceren Saltoğlu'na ait araçla yaklaşık 15 dakika içinde kaza mahalline ulaştığı da ortaya çıktı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

NE OLMUŞTU?

Eyüpsultan'da seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmıştı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

Kazada yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırılmış, yaralılardan Oğuz Murat Aci müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıOğuz Murat Aci

OĞLUYLA İLK OLARAK MISIR'A KAÇTI

Yapılan incelemede, kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C'nin, olay yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı'na gittikleri, 04.30 sıralarında da Mısır'a uçtukları tespit edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Mısır'a kaçan T.C. ve Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarılmış, sonrasında da kırmızı bülten çıkarılması talebiyle Adalet Bakanlığına yazı yazılmıştı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıYazar Eylem Tok ve T.C, İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına kaçarken

ABD'DE OLDUKLARI TESPİT EDİLMİŞTİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da Mısır adli makamlarıyla temasa geçildiğini, ABD'ye gittikleri tespit edilen şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talep evrakının ABD yetkili makamlarına iletildiğini açıklamıştı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıEylem Tok ve oğlu T.C ABD'de

AYŞE CEREN SALTOĞLU TUTUKLANMIŞTI

Şüphelinin babası Bülent Cihantimur'un iş yerinde çalışan kurumsal iletişim uzmanı Ayşe Ceren Saltoğlu "suçluyu kayırma" ile "delileri gizleme" suçlarından tutuklanmış, Cihantimur ve kazadan sonra yaralılardan birinin kayıp telefonunu emniyete teslim eden A.K. hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştı.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıAyşe Ceren Saltoğlu havalimanında

Öte yandan, savcılıkta geçtiğimiz günlerde ifadesi alınan Bülent Cihantimur hakkında, "imza atma" yükümlülüğünü içeren adli kontrol tedbiri uygulanmasına da karar verilmişti.

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazadan yeni görüntüler ortaya çıktıBülent Cihantimur

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Eyüpsultan Eylem Tok İstanbul Hukuk 3.Sayfa Asayiş Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

nuran:

Kansızlık dizboyu…Allah vicdansız bırakmasın kimseyi

215
2
yanıtYanıtla
Hakan Celik:

paranın,gücün kötünün elinde olduğunu anladım

yanıt54
yanıt2
Emre emre:

teslim olmak için neyi bekliyorlar,kanında birşey var iyice vücuttan atılmasınımı bekliyorlar anlamadım

96
0
yanıtYanıtla
Netherill:

tam olarak onu bekliyorlardır.

yanıt21
yanıt1
Osman Kara:

uyuşturcu madde kanından çıkması ne kadar alır diyem merak ettim ve araştırdım kandan çıkması 48 saat yada 72 saat diyorlar fakat saçlarında uzun süre kalıyormuş öyle ki, aylar alabiliyor. Saçlarına kadar etkili olan bu kokain, eroin ve metanfetamin gibi maddeler 90 gün sonra bile görünebiliyormuş. İnanmayan google amcaya sorsun

yanıt6
yanıt0
Ahmet Yazıcı:

Bunlarda hergün 5 defa haber oluyor ne olaymış be

9
53
yanıtYanıtla
Deniz Salman:

Acı olay senin başına gelmedigi için önemsemezsin

yanıt0
yanıt0
Goethegitme:

Dayı videoyu kesmeseydin,her detayı vıdı vıdı anlattin zaten

54
2
yanıtYanıtla
Barış Yesildağ:

54 saniyelik video icin bir dakikalık video izlettiriyorsunuz sirkette göz gecirmek icin baktigimizdan haberiniz varmı acaba yoksa bizi yılın 12 ayı tatildemi zannediyorsunuz

10
9
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Ehliyet yok,ölümlü kaza,ne olacaktı daha.Hangi adalet bunu temize çıkarabilir.Ceza çekip islah olması lazım.Yoksa ömrünün sonuna kadar çeker.

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title