Haberler

Evleri Gözlerinin Önünde Yanan Çocuklar, Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

Tokat'ta ahşap evin bahçesinde çıkan yangın rüzgarın etkisiyle çevredeki evlere sıçradı. Evlerinin yandığını gören çocuklar gözyaşlarına boğulurken, anne ve babası fenalık geçirdi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 14.30 sıralarında Kayalık Mahallesi Şehit Cengiz Otyakmaz Caddesi'nde bulunan Ahmet Karaca'ya ait bir katlı ahşap evin bahçesinde yangın çıktı. Yangının kiracı Raşit Yavaş'ın oturduğu ev ile Cevat Şimşek' ait olan evin çatısına ve odunluğuna sıçramasıyla büyüyen yangın evleri sardı. Yükselen alevleri fark eden Ahmet Karaca, ahşap evde oturan kiracısı Raşit Yavaş'a seslendi. Bu sırada evlerinin yandığını gören çocuklar gözyaşlarını tutamadı.

AĞLAYAN ÇOCUKLARI BELEDİYE BAŞKANI SAKİNLEŞTİRDİ

Evinin yandığını gören, Raşit Yavaş'ın eşi fenalık geçirdi. Olay yerine 112 Acil Servis Sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalenin ardından fenalaşan eş Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evinin yandığını gören Yavaş'ın çocukları ise gözyaşlarına boğuldu. Çocukları Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç sakinleştirdi.


ALEVLER ÇEVREDEKİ EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ

Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler bahçedeki kuru odunların ve ağaçların yanmasına da neden oldu. Çıkan yangında can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Alevler çevredeki evlere sıçramadan yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı.


Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Karaca Reşadiye Tokat 3.Sayfa Haberler

title