Haberler

Evlerine balkondan girmek isterken beton zemine düşen 2 kişi yaralandı

Güncelleme:

Antalya'da evlerinin anahtarını kaybeden 2 arkadaş, ikinci kattaki dairelerine balkondan girmeye çalışırken 1,5 metre yüksekten beton zemine düşerek yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evlerinin anahtarını kaybeden 2 arkadaş, ikinci kattaki dairelerine balkondan girmeye çalışırken 1,5 metre yüksekten düşerek beton zemine çakıldılar.

BETON ZEMİNE DÜŞEREK YARALANDILAR

Edinilen bilgiye göre, olay Side-Kemer 1604 Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Site içerisinde bulunan bir apartmanın ikinci katında ikamet eden E.A. ve M.B. isimli arkadaşlar anahtarlarını kaybetti. Yaptıkları aramaya rağmen anahtarlarını bulamayan E.A. ve M.B., dairelerine balkondan girmeye karar verdi. E.A. binanın giriş katından birinci kat balkonuna tırmanmak isterken kendisine yardım eden arkadaşı M.B. birlikte yaklaşık 1,5 metre yükseklikten apartmanın giriş kapısının önündeki beton zemine düşerek yaralandı.

Evlerine balkondan girmek isterken beton zemine düşen 2 kişi yaralandı

İKİ ARKADAŞ HASTANEYE KALDIRILDI

Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri tarafından düştükleri yerden çıkarılan E.A. ve M.B. 112 sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. E.A. ve M.B.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Side Haberler

500

Yorumlar (23)

de:

1 metredir o, 1 buçuk olsa hayatta kalamazlardı.

11
3
yanıtYanıtla
EE:

Akıl fikir ver yarabbi

11
0
yanıtYanıtla
Remzi:

Ben 60 yasanda 3 metreden asagi atliyom 1.5 m olduguna eminmisiniz

7
3
yanıtYanıtla
Şaban:

Çilingir max 50-70 TL arası açıyor. Değdi mi şimdi

9
0
yanıtYanıtla
ALLAHTAN iKi METREDEN UCMAMISLAR:

BU iKi SAPSALIN YASAMALARI BiLE BÜYÜK MUCiZE

7
2
yanıtYanıtla
muto:

yahuu bari 15000 milimetreden çakıldılar yazaydınız böyle çok tuhaf oluyo:)

8
0
yanıtYanıtla
mühendis:

1500 de gözüne az geldi heralde

yanıt0
yanıt0
Hobisiz:

Gülme krizine girdim şu an, şaka bi yana 1,5 metre çok tehlikeli abi, bende bi keresinde 1,5 metreden düşüyordum, az kalsın terliğim ayağımdan fırlıyordu

7
1
yanıtYanıtla
Nereye Bakıyor Bu Adamlar:

ZEKİ İLE METİN

6
1
yanıtYanıtla
MANTIKSIZ:

yahu arkadas siz yazdiginiz haberi okumuyormusunuz insan kendi boyundan dahi az olan 1, 5 metreden düserde nasil yaralanir en fazla bir tarafi incinir acir ama ikisininde 1, 5 metreden düserek hastahanelik olacak derecede yaralanmasi akil ve mantiga sigarmi iki kat arasi 1, 5 metre olurmu en az 3 metredir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title