Haberler

Esra Erol'dan yardım isteyen kadının eşinin kızına işkence yapması

Güncelleme:

Esra Erol'un canlı yayınında Ayşe Hanım, eşinin kızına uyguladığı işkenceyi anlattı. Caner Yalçın ise işkenceyi kabul etti. Esra Erol'un ihbarı sonucunda Caner Yalçın tutuklandı.

Esra Erol'dan yardım istemek için canlı yayına gelen Ayşe Hanım gözyaşları içinde eşinin kızına uyguladığı işkenceyi anlattı. '15 yaşındaki kızımın canına kasteden eşim Caner'den oğlum Y.Y'ı kurtarmak istiyorum' diyen Ayşe Hanım'ın anlattıkları adeta kan dondurdu.

Ayşe Hanım, '15 yaşındaki kızım M.Y. erkek arkadaşı var diye elleri, ayakları ve ağzını bağlayıp işkence etti. Elinde bıçak ve benzin varken kızımı ben kurtardım' dedi.

Tüm bu iddiaların ardından Caner Yalçın canlı yayına bağlandı ve kızına işkence uyguladığını kabul etti. Esra Erol ise 'Bu kadar ağır bir işkence insan dünyadaki hiçbir canlıya hele kendi çocuğuna asla uygulayamaz. Bu canavarca bir his.' diyerek isyan etti.

Ünlü sunucu canlı yayında emniyet ekiplerine seslenerek ihbarda bulundu.

Esra Erol'un programı ihbar kabul edildi. Caner Yalçın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Magazinkolik / 3.Sayfa

Esra Erol Suç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title