Haberler

Eski kocasını öldürüp tandırda yakan kadın tutuklandı, ifadesinde cinayeti detaylarıyla anlattı

Güncelleme:

Isparta'nın Senirkent ilçesine bağlı Akkeçili köyünde boşandığı eşi Ramazan Yılmaz'ı tüfekle öldürdükten sonra tandırda yakan kadın, tutuklandı. Cinayet zanlısı ilk ifadesinde, "Eşim sarhoş olarak eve geldi. Aramızda çıkan tartışmada bana tüfek doğrulttu, namlusundan tutum ve boğuşmaya başladık. O esnada tüfek patladı" dediği öğrenildi.

Gece saatlerinde Senirkent ilçesine bağlı Akkeçili köyünde meydana gelen olayda Emel G.ile eski eşi Ramazan Yılmaz arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında Emel G., eski eşi Ramazan Yılmaz'ı tüfekle vurarak öldürdü. Emel G. daha sonra Ramazan Yılmaz'ın cesedini evin altındaki tandırda yaktı.

CİNAYET, BÜYÜK OĞULLARININ İHBARIYLA ORTAYA ÇIKTI

Olay çiftin Antalya'da yaşayan büyük oğullarının ihbarı üzerine ortaya çıktı. Olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri Ramazan Yılmaz'ın tandırda yanmış cesediyle karşılaştı. Ramazan Yılmaz'ın cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Olayın ardından Emel G., jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Emel G., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eski kocasını öldürüp tandırda yakan kadın tutuklandı

ADLİYE ÇIKIŞINDA GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Adliye çıkışında gazetecileri gören Emel G., "Çekmesinler" dedi. Emel G., gazetecilerin "Neden öldürdünüz?" sorusunu ise yanıtsız bıraktı.

BANA TÜFEK DOĞRULTTU, BOĞUŞMA SIRASINDA TÜFEK PATLADI

Öte yandan Emel G.'nin jandarmadaki ilk ifadesi ortaya çıktı. Emel G.'nin ifadesinde "Eşim sarhoş olarak sabaha karşı eve geldi. Aramızda tartışma çıktı bu sırada av tüfeğini bana doğru doğrulttu. Ben de namlusundan tuttum ve boğuşmaya başladık. O esnada tüfek patladı" dediği öğrenildi.

Eski kocasını öldürüp tandırda yakan kadın tutuklandı

Eski kocasını öldürüp tandırda yakan kadın tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Senirkent Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (49)

Hakan Can:

Mühim değil canım, olur aile arasında, önemli olan kadın ölmesin, Kadına şiddete hayır, onlar çiçektir. Yaptıysa mutlaka adam haketmiştir. Yoksa bir çiçek niye adam öldürsün. DEĞİLMİ??? Nerede o kadına şiddet diye ağızlarını köpürterek böğürenler. Nerede insanı cinsiyetine göre kategorize eden, birini diğerine üstün göstermeye çalışarak aslında ikisini birbirinden uzaklaştıran zihniyet. Niye çıkıpta yuh diyemiyorsunuz? Niye kınamıyorsunuz? Cinayet kurbanı dişi olunca daha mı kıymetli oluyor?

28
6
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Hadi bir bogusma esnasinda kazaren adam vuruldu anladik...neden yaktin adami..? Erkek yapsaydi yine Kadina siddet diye günlerce konusulacakti Ama Kadin yaptigi icin olay kapanmistir..siddetin her türlüsünü lahanetliyorum..!

31
1
yanıtYanıtla
F7f88g8:

Adamı birde ortadan ikiye bölmüş öyle yakmaya çalışmış cani karı

yanıt0
yanıt0
orhan:

avukatı akıl vermiştir silah patladı kaza ile az ceza almak için peki cesedi yok etmen bir kişinin yapacağı birşey değil

22
1
yanıtYanıtla
Hasim:

Kadin ne yapsin. Nereye kadar cekecek böylesinlen. Kadina dogru tüfegi dogrultmus. Kendini koruma nedeniyle, kaza olmus ve adam vurulmus. Kadin hakli

1
19
yanıtYanıtla
;-;:

KENDINI KORUMUS DIYELIM PEKI NIYE YAKTIN BE KADIN DIYE SORMAZLARMI ACABA?

17
2
yanıtYanıtla
heart:

sormazlar burası tr kadın öyle diyosa öyledir

yanıt10
yanıt1
Fırat:

Soramazlar çünkü kestane sporlar asla yalan söylemezler.

yanıt5
yanıt0
ahmet:

görünmez cinayetlerin yüzde doksan dokuzu kaza süsü veriliyor

14
2
yanıtYanıtla
BALKES:

Bİ KADININ ESKİ FOTO SUNA BAK Bİ TUTKLANIRKENKI FOTOSUNA SAÇLAR BOYANMIŞ VS. . . ADAM KAÇ YAŞINDA BİDE YAZIK YA

9
4
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title