Haberler

Eski Eşinin Çalıştığı Dükkanı Silahla Basan Şahıs Dehşet Saçtı

Güncelleme:

Ankara Yenimahalle'de eski eşinin çalıştığı iş yerini silahla basan şahıs, dükkan sahibini ayağından vurduktan sonra çevreye rastgele ateş açtı.

Başkent'te eski eşinin çalıştığı iş yerini silahla basan şahıs, dükkan sahibini ayağından vurduktan sonra çevreye rastgele ateş açarak dehşet saçtı. İş yerine operasyon düzenleyen özel harekat ekipleri, şahsı etkisiz hale getirdi.


DÜKKAN SAHİBİNİ VURDUKTAN SONRA ETRAFA ATEŞ AÇTI

Olay, Yenimahalle ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer Y. isimli bir şahıs saat 09.30 sıralarında yanına aldığı pompalı tüfek ve tabancayla Ostim'de eski eşinin çalıştığı jeneratör dükkanını bastı. Dükkan sahibini silahla ayağından yaralayan Muzaffer Y. çevreye rastgele ateş açmaya başladı. Çevre dükkanlarda çalışanların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE HABER VERİLDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri Muzaffer Y.'yi ikna çabalarına başladı ancak ateşle karşılık alınca bölgeden uzaklaşarak çevre güvenliği aldı. Saldırganın sakinleştirme girişimleri sonuç vermeyince dükkana açılan sokaklar trafiğe kapatılarak özel harekat ekiplerine haber verildi. Zırhlı araçlarla olay yerine gelen özel harekat polisleri, çelik yeleklerini giyerek şahsı ikna etmek için çalışmalara başladı. Polis ekiplerinin ikna girişimlerine ateş ederek cevap veren Muzaffer Y'nin silahından çıkan kurşunlar çevredeki araçlara isabet etti.

İKNA ÇALIŞMALARI 4 SAAT SÜRDÜ

Sabah saatlerinde başlayan ikna çalışmaları tam 4 saat sonra, öğle saatlerinde sonuç verdi. Özel harekat polisleri tarafından silahıyla birlikte gözaltına alınan şahıs, asayiş ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Ayağından yaralanan dükkan sahibinin saldırganın elinden kurtularak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.


Görgü tanıklarından Erdal Erdoğan, yaşanan olaya ilişkin şunları söyledi:

"Biz sabah burada çalışıyorduk. Elinde tüfekle çıktı arkadaş, arabalara ateş ediyordu. Mustafa ağabeyi gördüm o bu tarafa doğru gidiyordu. Ondan sonra geri içeri girdi. Polislere telefon ettik, onlar geldi buraya. Ondan sonra biz uzaktan izledik."

"POLİSLERDEN İÇKİ İSTEDİ"

Başka bir görgü tanığı ise bağırış sesleriyle dışarı çıktıklarını belirterek, "Burada çalışan bir bayan eleman var. Karısını sormuş 'burada mı' diye. Burada çalışan eleman da 'yok' demiş burada. Normalde karısı yukarıdaymış. Geldi dükkan sahibine sıkınca adam kaçtı. Sonra arabalara falan sıktı. Bize sordu 'nerde' diye. Sonra da polisler ikna etmeye çalıştılar. Polislerden falan içki istedi" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yenimahalle 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title