Haberler

Eline aldığı tüfek ile aile içi katliam yaptı! Acımasız adam eşini öldürdü, çocuklarını yaraladı

Güncelleme:

Diyarbakır'da eşini öldürüp, eşinin kız kardeşi ile yakınlarını ve çocuklarını av tüfeğiyle yaraladıktan sonra kaçan zanlı, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından oluşturulan özel bir ekibin yaptığı başarılı çalışma ile saklandığı ahırda kıskıvrak yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Hantepe Mahallesinde 28 Ocak tarihinde meydana geldi. Mehmet Büyük, eşi Süreyya Büyük'ü öldürdü, eşinin kız kardeşi ile yakınları ve çocuklarını av tüfeği ile yaraladı.

ÖZEL EKİP TARAFINDAN YAKALANDI

Olay yerinden kaçan Büyük, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından oluşturulan özel ekip ile dün Yenişehir ilçesi Güzel Mahallesinde saklandığı evin ahırında kıskıvrak yakalandı.

TUTUKLANDI

Mehmet Büyük, jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak Diyarbakır Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Diyarbakır Yenişehir Haberler

500

Yorumlar (1)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Durun napıyorsunuz onlar çok misafirperverlerdir hangi kapıyı çalarsan karnını doyururlar,ulan daha kendilerine misafirperver değiller bunların fıtratında var vahşet sosyal medya üzerinden çok misafirperver falan filan göstermiyolarmı algı oluşturmak için harbiden tam gerzeklik örneği ne mal olduklarını herkes biliyor bu kansızların

18
28
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title