Haberler

Esenyurt'ta sokak röportajında ortalık karıştı: Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt'ta yapılan bir sokak röportajında ortalık karıştı. Röportaj sırasında bir kişinin Zafer Partisi'nin kurduğu çadır hakkında "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış bir şey" demesi üzerine iki taraf arasında gerginlik çıktı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından söz konusu şahıs gözaltına alındı.

Esenyurt'ta sokak röportajı sırasında iki grup arasında gerginlik çıktı. Yaşanan tartışma kameralara yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Cuma günü Esenyurt meydanında yaşandı. Sosyal medya için içerik üreten bir kişi, vatandaşlara mikrofon uzatarak seçim anketi yaptı.

"BURASI KÜRT BÖLGESİ, BURAYA ÇADIR AÇMASI YANLIŞ"

Röportaj sırasında bir kişi Zafer Partisi'nin Esenyurt'ta kurduğu seçim çadırını eleştirerek, "Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış bir şey" deyince ortalık karıştı.

Röportaj nedeniyle çevrede toplanan kişiler, şahsın sözlerine tepki gösterdi. Yaşanan tartışma kısa sürede büyüdü. Araya giren vatandaşlar, tartışmanın kavgaya dönüşmesini engelledi.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, Y.S. isimli şahsı gözaltına aldı. Zanlı hakkında, Türk Ceza Kanunu'nda (TCK) yer alan "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan adli işlem başlatıldığı da öğrenildi.

Esenyurt'ta Sokak Röportajında Gerginlik Çıktı

ÜMİT ÖZDAĞ: O NOKTAYA BİZZAT GELECEĞİM

Zafer Partisi Ümit Özdağ da söz konusu görüntüleri paylaşıp sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: "Esenyurt'a, o noktaya bizzat geleceğim. Yanımda Zafer Partisi Diyarbakır, Van, Şırnak adaylarımız olacak. Zafer Partisi'nin çadırının kurulmasına karşı çıkan bölücüler bakalım gelebilecek mi? Bölücü örgüt ne yaparsa yapsın Türk Milleti'nin kardeşliğini bozamaz."

Esenyurt'ta sokak röportajında ortalık karıştı: Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zafer Partisi İstanbul Esenyurt 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (89)

Ibrahim Cakici:

Alın size Kent uzlaşısı! PKK nın tuzağına düşüp Vatandaşları birbirene düşürün. CHP hiç akıllanmayacak. DEM CHP yi eline geçirmesine az kaldı ama CHP Seçmenin gözü sadece Erdoğan düşmanlığı yüzünden gerçekleri görmek istemiyor. Erdoğan gelip gidici ama bu Vatan Erdoğanda önemli ve hepimizin bu Vatana sahip çıkması lazım.

1139
768
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Daha gecen seçimlerde ,Zafer partisi ve hdp ...CHP nin ortakları değilmiydi...

yanıt319
yanıt120
Bidüşün:

İşin içinde ümit özdağ varsa provakasyon olma ihtimali çok yüksek

yanıt287
yanıt142
Mehmet Vatandaş:

bak bunlar yanlış söylemler adamın aklını alırlar, neresiymiş Kürt bölgesi? İstiyorsan git Irak'ta var bir kürt bölgesi ama Türkiye'de asla olamaz

1063
167
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Olacak, az kaldı.

yanıt163
yanıt818
Blackened:

Sabahattin klavye delikanliligi yapma, çok merakliysan fistanini giy dağa cik, hiç olmazsa dusmanimizi bilelim

yanıt93
yanıt22
Mehmet Vatandaş:

Sabahattin Polat : ancak balık kavağa çıktığı zaman, zorlama sarı torba çok

yanıt730
yanıt138
tarık usta:

sebo buyur savaşa

yanıt146
yanıt52
Orhan Dik :

Kürtlerin çoğunun ağzında az kaldı vs var. Sebebi özgürlük sınırlarının sistematik olarak aşılması. TCK yasaları dışına çıkan söylemlere sürekli izin verirseniz, bu söylemler halka yayılmaya başlar. Kürt düşmanlığı için de, Türk düşmanlığı için de. Bakın zamanında verilen gevşek tavır sebebiyle Filistin bugün yangın yeri. Türk bölgesi de olamaz, Suriye bölgesi de olamaz. Devlet izin vereMEZ

yanıt42
yanıt15
Demir Acer :

Sebo: yurtdışında delikanlık yapmak kolay, kim bilir ulkeye ayağını basar basmaz soluğu emniyette alırsın, o zaman dana hanyayi Konyayi öğretirler.

yanıt17
yanıt17
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title