Haberler

Saldırı anı güvenlik kamerasında! Bakkala soda almaya giden küçük çocuk, defalarca yumruklandı

Güncelleme:

Esenyurt'ta 12 yaşındaki bir çocuk bakkaldan soda aldığı esnada hiç tanımadığı bir adam tarafından, "Parkta sen mi benim kafama vurdun?" denilerek defalarca yumruklandı. Araya giren bakkal sahibi kadın küçük çocuğu kurtardı. Çocuğun yüzünde ve vücudunda morluklar oluşurken, saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta 12 yaşındaki bir çocuk bakkaldan soda aldığı esnada hiç tanımadığı bir adam tarafından, "Parkta sen mi benim kafama vurdun" denilerek yumruklandı. Çocuğun ailesi şikayetçi olurken kaçan şüpheli her yerde aranıyor. Yumruklu saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KÜÇÜK ÇOCUK BAKKALDA YUMRUKLU SALDIRIYA UĞRADI

Olay, Kıraç'ta bugün öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 12 yaşındaki M.F.A. soda almaya bakkala gitti. M.F.A. bu sırada bakkala gelen bir şahıs tarafından "Parkta sen mi benim kafama vurdun" denilerek yumruklanmaya başlandı. Şahsı çocuğun saldırısından araya giren bakkal sahibi kadın kurtardı. Çocuk yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken şahıs ise kaçtı.

Saldırı anı güvenlik kamerasında! Bakkala soda almaya giden küçük çocuk, defalarca yumruklandı

SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yüzünden ve vücudundan morluklar ve darp izi olan M.F.A.'nın ailesi kaçan saldırganın yakalanmasını isterken hakkında şikayetçi olunan şahısın çocuğa saldırı anları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde çocuğun art arda yumruklanması yer aldı. Öte yandan çocuğun daha önceden kolundan ameliyatlı olduğu ve bu yüzden platin takıldığı öğrenildi.

Saldırı anı güvenlik kamerasında! Bakkala soda almaya giden küçük çocuk, defalarca yumruklandı

"12 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK DÖVÜLÜR MÜ?"

Baba Esat Acar yaşananları anlatarak, "Çocuk bakkala gitmiş bir suçu yok. 12 yaşındaki bir çocuk dövülür mü? Çocuk soda almaya gidiyor. Bakkalda çocuğu yerden yere vuruyor. Neden benim çocuğumu dövsünler yüzünden morluklar var çocuğum zaten kolundan sakat. Çocuk bakkala gidecek tanımadık bir adam tarafından dövülüyor. Siz olsanız ne yaparsınız aynı tepkiyi gösterirsiniz" dedi. Başına gelen olayı anlatan M.F.A. ise, "'Parkta sen mi benim kafama vurdun' diyerek hemen saldırdı. Şikayetçiyim" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Çocuk Saldırı Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Hans Peter:

Ne kadar kötülük varsa sanki esenyurt ta. Her cinayet,kötülük orda.

454
3
yanıtYanıtla
Adıyamanlı Kutalmış :

Eğitimin ve ahlakın düşük olduğu yerlerin hepsi böyle o yüzden eğitim şart diyoruz...

yanıt332
yanıt8
pakize Can:

Hangi parti yönetiyorsa zihniyet aynısıdır

yanıt93
yanıt50
Abdullah Civelek:

Çocuk bir haylazlik yapmış olabilir ama o şekilde çocuğa vurulmaz kızarsın bagirirsin en fazla bı tokat atarsın adamın hakkı dayak tır

179
51
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

İstanbul da olay varsa yüzde doksan Esenyurt nasıl bir toplum orası hiç kimsenin birbirine saygısı sevgisi Yok

216
5
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Problem Esenyurt deyil. Tüm memlekette olanlari görmek lazim. Maalesef insanliktan hic Nasip almamis bir milletiz. Bunu kabul etmek lazim. Edirneden Hakkariye hep Barbarlik

182
20
yanıtYanıtla
birgörüş:

Düzgün konuş. Bu milletin insanlığı dünyaya örnektir. Bunca insanların arasında bir kaç kişi çıkabilir. Kaldı ki Bu ülkede sadece müslüman yaşamıyor sadece Türk yaşamıyor. farklı kökenden ırk tan dinden başka insanlarda var. ama biri bir yanlış yaptımı hemen İslam ve Türk milletine laf söylüyorsunuz.

yanıt8
yanıt19
mehmet türkel:

birgörüş:sen japonyadamı yaşıyorsun o senin dediğin eskide kaldı artık hiçmi haber okumuyorsun her türlü pisliğin yaşandığı bir ülke olduk cinayet,gasp,hırsızlık karı koca cinayetleri ,dolandırıcılık sen 100 yıl öncesinde yaşıyorsun heralde.

yanıt18
yanıt0
sedat yakup:

CHPKK Yatağı normaldir

62
123
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

senin gibilerin zihniyetlerin kökü kurumadıkça bu ülke adam olmaz ne alakası var ulan

yanıt30
yanıt7
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title