Haberler

30. kattan düşerek ölen genç kızın kardeşi ve arkadaşı gözaltında

Güncelleme:

Esenyurt'taki bir rezidansın 30. katından düşerek hayatını kaybeden Dilaray Karmaz'ın (25) ölümüyle ilgili kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ve arkadaşı Zeynep İlkay Oyan gözaltına alındı. Gözaltına alınan kardeş, sosyal medyadaki canlı yayın yüzünden tartışma yaşadıklarını, daha sonra Dilaray'ın alkol alıp kendisini aşağıya attığını söyledi.

İstanbul Esenyurt'ta Dilaray Karmaz (25), iddiaya göre oturduğu rezidansın 30'uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Karmaz'ın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada kız kardeşiyle arkadaşı gözaltına alındı. İki kardeşin sosyal medyada canlı yayın yüzünden tartıştığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYA CANLI YAYININDAN TARTIŞMA ÇIKTI İDDİASI

Dün gece saat 23.00 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi'ndeki bir rezidansta oturanlar bir kişinin yere düştüğünü fark edince polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler, düşen kişinin bir kadın olduğunu gördü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan çalışmalarda düşen kişinin Dilaray Karmaz olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili araştırmalarını derinleştiren polis ekipleri Karmaz'ın aynı evde kaldığı kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ın bilgilerine başvurdu. Karmaz, olaydan önce kız kardeşi ile aralarında sosyal medya hesaplarında yaptıkları canlı yayınlarla ilgili tartışma çıktığını, bunun üzerine Dilaray'ın alkol alıp odasına giderek kapıyı kapattığını, daha sonra da atladığını söyledi.

KARDEŞİ VE ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI

Dilaray Karmaz'ın cansız bedeni olay yerinde nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı. Polis ekipleri olay sırasında evde olan Lale Begüm Karmaz ile kız arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ı şüpheli olarak gözaltına aldı. Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından inceleme devam ediyor.

30. kattan düşerek ölen genç kızın kardeşi ve arkadaşı gözaltında

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

500

Yorumlar (6)

Bükücü:

Ölümü kurtuluş zannedenlere kısa bir NOT: Ölüm son değil, yeni bir başlangıçtır.

85
13
yanıtYanıtla
Perwer:

TikTok can almaya devam ediyor

44
2
yanıtYanıtla
utku bulam:

İstanbul'un adanasi

39
2
yanıtYanıtla
Mehmet :

Sosyal medya uğruna gitmiş zavallı

22
1
yanıtYanıtla
Barbaros Çakır:

bigo yayıncısı

1
2
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu rezidans denen kimin eli kimin cebinde yapılarda genelde normal yaşamlar olmaz bir blokta 5-600 bağımsız bölüm kapıda güvenlikli giriş 1 1 40-50 bin kiralar 5-10 bin aidat bu şartlarda normal aile orada zaten yaşamaz geriye ne kaldı karmakarışık hayatlar sürülür oralarda geceler gündüz gündüzler gecedir orda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title