Haberler

Esenyurt'ta park halindeki araçların üzerine devrilen tırın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Esenyurt'ta virajı alamayarak park halindeki araçların üzerine devrilen tekstil malzemesi yüklü tırın güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Yaşanan kazada yaralanan olmazken, 2 araç ise kullanılamaz hale geldi.

Esenyurt'ta virajı alamayarak park halindeki araçların üzerine devrilen tekstil malzemesi yüklü tırın güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Yaşanan kazada yaralanan olmazken, 2 araç ise kullanılamaz hale geldi.

Olay, 12.00 sıralarında Esenyurt Namık Kemal Mahallesi 120 Sokak'ta meydana gelmiş, 34 GN 9321 plakalı tekstil ürünü yüklü tır, ürünleri teslim etmek üzere fabrikaya girerken virajı alamayıp devrilmişti. Park halinde bulunan araçların üzerine yatan tır büyük paniğe neden olmuş, kazada can kaybı yaşanmazken, kamyonda ve devrildiği araçlarda maddi hasar meydana gelmişti. Olay yerine gelen ekiplerin tırı kaldırma çalışmaları devam ederken, kaza anına ilişkin güvenlik kamera görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde, tırın virajı alamayarak araçların üzerine devrildiği anlar yer alıyor.

Olayı gören Türker Aktürk, "Burası sanayi bölgesi ve sokakların başlarına araba bırakıyorlar. Tabi tır ve kamyonlar park halindeki araçlar nedeniyle dönemiyor. Kimse de üstüne numara bırakmamış, yazık şu anda iki araç pert oldu. Rampa yanlamasına olduğu için ve araçtaki yük de ağır olduğu için devrildi" dedi.

Cihangir Biçim ise, "Zaten sürekli bu sorunları yaşıyoruz. Arkadaşlar araçlarını sürekli olarak buraya park ediyor. Bu nedenle de kazalar kaçınılmaz oluyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Ulaşım Güvenlik Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title