Haberler

Esenyurt'ta dolandırıcı şahıs televizyonu streçleyip böyle götürdü

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir adam televizyonunu satmak için, ikinci el alış-satış sitesine televizyonu ilana koyduktan sonra başına gelmeyen kalmadı. Alıcı gibi gelen hırsız, IBAN numarası istedikten sonra ücreti göndermeden streçlediği televizyon ile beraber kayıplara karıştı. Televizyon sahibi neye uğradığını şaşırırken şahsın televizyon ile beraber kaçtığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Esenyurt'ta bir adam televizyonunu satmak için, ikinci el alış-satış sitesine televizyonu ilana koyduktan sonra başına gelmeyen kalmadı. Alıcı gibi gelen hırsız, IBAN numarası istedikten sonra ücreti göndermeden streçlediği televizyon ile beraber kayıplara karıştı. Televizyon sahibi neye uğradığını şaşırırken şahsın televizyon ile beraber kaçtığı anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi öğle saatlerinde Esenyurt Balıkyolu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, evdeki televizyonunu satmak isteyen Kürşat Kılıç, ikinci el alış-satış sitesine ilan verdi. Bir süre sonra Kürşat Kılıç'ı arayan kimliği belirsiz şahıs, televizyonu satın almak istediğini söyleyerek ev adresini sordu. Şüpheli, gün içinde arkadaşı ile birlikte sokağa geldiğinde dairede olan Kürşat Kılıç'ın eşi Pınar Kılıç, adama televizyonu göstererek ücreti istedi. Üzerinde nakit olmadığını söyleyen şahıs, o sırada işte olan Kürşat Kılıç'ı arayarak IBAN numarasını göndermesini istedi. Kılıç'a parayı gönderdiğini söyleyip geçersiz bir dekont yollayan şüpheli, televizyonu streçleyip alarak binadan ayrıldı. Kamyonete televizyon ile birlikte binerek uzaklaşan şahıs ve sürücü kayıplara karıştı. Gelen dekont mesajının silindiğini gören Kürşat Kılıç, hesabına paranın yatmadığını fark edince eşini arayarak şahsın gidip gitmediğini sordu. Şahsın televizyon ile birlikte ayrıldığını duyan Kürşat Kılıç, dolandırıldığını anladı. Şahsı defalarca arasa da ulaşamayan Kılıç, durumu polis ekiplerine bildirerek şikayetçi oldu. Şahsın televizyonu alarak kamyonetle kayıplara karıştığı o anlar ise çevredeki binaların güvenlik kameralarıyla saniye saniye görüntülendi.

"Televizyonu da streçlemişti ve arabasına koyup gitti"

Konu ile ilgili konuşan mahalleli Çoşkun Tuzlalı, "Olay saat öğle 14.00 sıralarında oldu. Komşumuz televizyonunu bir uygulama yoluyla satışa verdi. Gelen kişiler televizyonu almak için aramışlar. Televizyonu aldıktan sonra IBAN numarası istemişler. Parayı gönderir gibi yapıp atmamışlar ve kaçıp gitmişler. Televizyonu da streçlemişti ve arabasına koyup gitti. Komşumuz da para hesaba gelmeyince dolandırıldığını anladı. Durumu polise haber verdi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt Dolandırıcılık Güvenlik Hırsızlık İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title