Haberler

Direksiyon eğitmeni kazada hayatını kaybetti

Güncelleme:

Esenyurt'ta direksiyon eğitmeninin kullandığı otomobil, ara sokaktan kontrolsüz çıkan bir araca çarptıktan sonra bariyerlere girdi. Kazada direksiyon eğitmeni hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

İstanbul Esenyurt'ta direksiyon eğitmeni, yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eğitmenin otomobilinin ara sokaktan çıkan bir araca çarptıktan sonra bariyerlere girmesiyle 2 kişi de yaralandı.

KAZAYA NEDEN OLAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Esenyurt Selahaddin Eyyubi Mahallesi 1587 Sokak'ta saat 16.00 sıralarında ara sokaktan çıkan bir başka aracın sürücüsü, kontrolsüz şekilde sol şeride geçmek istedi. O sırada süratli şekilde ilerleyen direksiyon eğitmeni Çetin Y. kontrolündeki araç, önündeki araca çarptı. Kazanın etkisi ile direksiyon hakimiyetini kaybeden Çetin Y. idaresindeki araç bariyerlere girdi.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Servis, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. 3 kişinin bulunduğu araçta sıkışan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, sürücü Çetin Y. olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan 1'i kadın 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

"BURADA SÜREKLİ KAZA OLUYOR"

Yaşanan kaza anlarını anlatan Sedat Çelik, "Karşıdan gelen araç, sol şeride geçmek isteyen araca çarptı, direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere girdi. Sürücü ağır şekilde yaralanmıştı, olay yerinde de hayatını kaybetti. Araç içinde bulunan 2 kişi de yaralıydı. Sürekli burada kazalar oluyor, buraya yetkililerin el atması gerekiyor" dedi.

Direksiyon eğitmeni kazada hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Nayci İbrahim:

Alllah rahmet eylesin görevdaşıma...İşte bu yüzden ben yapmıyorum bu eğitmenliği....Riski oldukça yüksek....:(

10
5
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Öncelikle o bir sürücü eğitmeni (aynı benim gibi) ama aşırı süratli seyrediyor! Her ne olursa olsun şehir içinde bu kadar sürat resmen ölüme davetiye demektir. Çünkü ani bir durumda manevra yeteneğiniz (fizik kuralları gereği) ortadan kalkıyor. Üstelik kendisinin herkese örnek olması gerekirken hem de. Hani derler ya imam yellenirse cemaat ne yapar diye. İşte bir örnek. Allah taksiratını affeylesin.

yanıt6
yanıt0
İbrahim Üker:

kazaya sebep olan adamı iftara kadar serbest bırakırlar

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title