Haberler

Esenler'de metro istasyonundaki yürüyen merdiven çöktü

Güncelleme:

İstanbul Esenler'de Üçyüzlü metro istasyonunda bulunan yürüyen merdivende çökme meydana geldi. Merdivendeki arıza sonrası oluştuğu öğrenilen çökme sırasında merdivende bulunan vatandaşlar son anda kurtuldu.

Esenler'de bulunan Üçyüzlü Metro İstasyonu'ndaki yürüyen merdivende çökme meydana geldi. Çökme sırasında merdivende bulunan vatandaşlar son anda kurtuldu.

Sabah saatlerinde Esenler Üçyüzlü Metro İstasyonu'nda yaşanan olayda iddiaya göre vatandaşlar yürüyen merdiveni kullandığı esnada ortaya çıkan arıza nedeniyle çökme meydana geldi. Olay sırasında merdivende bulunan vatandaşlar büyük tehlike atlattı.

"VİDALAR FIRLAMAYA BAŞLADI"

Olayı gören diğer vatandaşlar merdivendeki vatandaşların yardımına koşarken durum, metro güvenlik ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler yürüyen merdiveni kapatırken merdivenin etrafı güvenlik bariyeri ile kapatıldı.

Esenler'de metro istasyonundaki yürüyen merdiven çöktü

Merdivende bulunan ve büyük korku yaşayan Zeki Güler, olayla ilgili "Vidalar fırlamaya başladı. Ben orta merdivendeyim. Kadınlar korktu. Gürültüyü duyunca bazı vatandaşlar geri kaçtı. Bir kişi merdivenler de kaldı. Sanırım şahıs uykusuzdu dalgındı ben şahsın yanına gidip kolundan tutarak kurtardım. Kurtardıktan sonra parçalanmaya başladı merdiven. Ben aşağıya koştum. Güvenlik görevlisinin gelmesini bekledim. Sonra güvenlik görevlisi geldi. Bir emniyet şeridi oluşturduk ucuz atlattık. Ben aşağıdaki şahsı tam kopan yerin ucundan kurtardım. Yaşlıyım ben dizimden sakatım burası sürekli bozuluyor. Ama ilk defa bu kadar büyük bir tehlike atlattık." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenler Güvenlik İstanbul Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

mahalle sakini:

İnanılır gibi değil hala hiçbir yetkili harekete geçmiyor metro kazası yaşanıp toplu ölümler mi olmasını bekliyorlar ?

8
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir kaç kere ibb çözüme şehitlik ile demirkapı tramvay hattını çevreleyen parmaklıkların civatalarının gevşediğini sıkılması gerektiğini yazdım sağolsun ozaman sıktılar geçen gene tramvayla geçerken baktım yine gevşemişler ben onların maaşlı elamanı değilimki orada bir sürü maaş alan elemanları var üstelik bu civata somunlar paslanmaz krom pahalı gevşeyip düşüyorlar artık yazmaya üşeniyorum buradan görüp gereğini yapsınlar isteyen şimdi giderse gevşemiş vidaları görür

9
0
yanıtYanıtla
Burak Kahraman:

dedi ve kimse duymadı

yanıt4
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title