Haberler

AK Parti Yöneticisinin Feci Ölümü

Güncelleme:

Erzincan'da aracıyla kaza yapan AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldız, feci şekilde can verdi.

Erzincan Sivas karayolu üzerinde Ulalar Beldesi mevkiinde saat 07.30'da korkunç bir kaza meydana geldi. 29 yaşındaki AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldız'ın idaresindeki 33 VHF 43 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki aydınlatma direklerini devirdi ve bir inşaat firmasının duvarlarına çarparak durabildi.


DUVARDA ASILI KALAN ARAÇTAN SAVRULDU

Duvarda asılı kalan araçtan kazanın şiddeti ile savrulan Murat Yıldız ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan genç adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Güvenlik güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Murat Yıldız Erzincan Ulalar Sivas 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (24)

niyaziiii:

bu akepeli arkadas cennete erken gitmis darisi geri kalan akepelilere acil cennet sizi bekliyor siz önden gidin biz sonradan geliriz. . . .

36
10
yanıtYanıtla
KADİR GÖKÇE:

Yaşım 31 2 tane 4 yıllık üni bitirdim işsizim, AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olmadığım için, ne bir işim var nede dikili bir ağacım. Üstüne şu zorunlu akp saçmalığı gss ye olan 3-4 bin borcum ve üniden kalan 10-12 bin kredi borcum var. Bu adamın ölürken bindiği arac gibi bir araca ömrüm boyunca belki sahip olamayacağım ama, en azından öldüğümde kimseye yağ cekmemiş ve şerefimle ölmüş olacağım. İyi biriyse Allah rahmet eylesin. .

31
6
yanıtYanıtla
KADİR GÖKÇE:

Kredi borcumu ölen kişi ile toplam gelir gider dengemi karşılaştırmak için yazdım. Tabi başka taraflardan anlamak size daha hoş geliyor ama gss nin bir saçmalık olduğunu kabul etmende gayet iyi şimdilik. Kusura bakma kardeş sizin gibi ağzımız alışkın değil bazı şeyleri yapmaya o yüzden iş bulmamız biraz zor oluyor. 5 yıldır atama bekliyorum. Ve şerefimle beklemeye devam edeceğim. Size hayırlı işler, ahirette zamanı gelince yapışacak çok yaka bulacağımdan dolayı şükür ediyorum bazen rabbime. . .

yanıt10
yanıt1
Inanılmaz:

Sen 2 tane uni bitirecende issizkalican he sen boşa okumussun. Sonra buraya yok akp ye uye değilim falan filan diye gelip ağlama. Bende akpye uye degilim. ben 2 senelik uni okudum is teklifi geldi hemde bilkent üniversitesi nanoteknoloji merkezinden. Sen okulu sadece okudum diye okursan daha cok is ararsin. Bu arada hacettepe mezunuyum bölümümu 2. Olarak bitirdim. Okul sana bisey katmadiysa sen kendine bisey kat.

yanıt3
yanıt11
KADİR GÖKÇE:

Bilim adamı olmak istedim fizik bitirdim ülkemde kendimi geliştirecek imkanların olmadığını anladığımda kararımı değiştirdim. Yaşadığım topraklara öğretmen olarak faydalı olabilirdim. Ve öyle boşta bir öğretmen olmamalıydım daha donanımlı olmalıydım. Bilgisayar öğretmenliğini bitirdim. Üzerine Bilgisayar müh. yüksek lisans aldım. Bilgilerimi değeriyle verbileceğim bir devlet okulu bulamıyorum benim derdim bu. Yoksa seni nano teknoloji diye yerim heberin olmaz cahil adam. .

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SAĞCISINI SOLCUSUNU DİNCİSİNİ HER KESİMİ ADALETLİ OLARAK DEVLET KURUMLARINA ATANDI AMAÇ VATANA HİZMET AMAÇ ULUSA HİZMET HİÇ BİRİNİZ ATATÜRKÜN TIRNAĞI OLAMADINIZ RÜŞVET ADAM KAYDIRMA YOLSUZLUK VARMIYDI ONUN ZAMANINDA YOK ADALETLE ULUSUNA SAHİP OLDU ATATÜRK VE ŞİMDİKİ ZİHNİYET ARADA DAĞLAR KADAR FARK VAR TÜRK ÜĞÜN ÇALIŞ İBRET OLSUN SİZE TAHTALI KÖYE GÜLE GÜLE ATATÜRKÜN RUHU ŞAD OLSUN ŞAD OLSUN ATANIN RUHU

11
25
yanıtYanıtla
SATHOŞ İMAM AYILDI:

Allah rahmet eylesin. . . . . . ailesine, yakınlarına ve AKP teşkilatına baş sağlığı dilerim,

7
25
yanıtYanıtla
SARHOŞ İMAM AYILDI:

YOK YOK. . . . SİZLERLE İNSAN GİBİ KONUŞULMAZ. . . . . LAN ŞURADA '' ALLAH''TAN RAHMET'' DİLİYORUZ HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞA, Kİ BEN AKEPE''Lİ DE DEĞİLİM, İNSANİ GÖREVİ Mİ YAPIYORUM, YİNE BEĞENDİREMEDİM AKEPELİ YAĞDANLIKLARA . . . . BAKSANIZA. . . . . EKSİ 12 PUAN ALMIŞIZ

yanıt2
yanıt3
kocgiri:

AKP li ise sorun yok ben insan yerine koymuyorum zaten. Icimize kin ve nefreti ölye bir koydularki herseyi hak ediyorlar simdide cikmislar laiklik yok edilecek filan yani seriat acik acik istiyorlar ben bu yüzden bunlari zihniyetini yok ve ölü sayiyorum.

19
12
yanıtYanıtla
vatandaş:

önce fakirdi, sonra akpli oldu birden zengin oldu. . son model arabalar ve zengnliğin verdiği şımarık ve görgüsüzlükle sonunu getirdi. . keşke akp ye geçmeseydi, fakir kalsaydı şimdi ölmeyecekti. .

21
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title