Haberler

Çiftlik basan saldırganlar ortalığı kan gölüne çevirdi! 11 el ateş edip öldürmüşler

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir çiftliği basan kişi ya da kişiler çiftlik sahibini öldürdüler, büyükbaş hayvanlara da kurşun yağdırdılar. 1 hayvan kurtarılamazken, 3 hayvanı da yaralayan saldırganlar kayıplara karıştılar.

Altınoluk Bent Yolu üzerinde bir çiftlikte sütçülükle geçimini sağlayan Muharrem Güler'in çiftliğine gelen kişi ya da kişiler ortalığı kan gölüne çevirdiler.

11 EL ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜLER

Çiftlik sahibi 45 yaşındaki Muharrem Güler'i 11 el pompalı tüfekle ateş ederek öldüren saldırganlar, çiftlikte bulunan süt ineklerine de ateş açarak bir ineği öldürdüler, 3'nü ise yaraladılar.

Hayatını kaybeden Güler, Çanakkale'nin Kumburun köyünde toprağa verildi. Jandarma'nın olay ile ilgili olarak araştırmasının çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir Altınoluk Çiftlik Edremit Haberler

500

Yorumlar (2)

Turol Capa:

Kasten hayvan öldürene de ağır hapis cezası verin böyle durumlar da. Adamı öldürmüşsünüz hayvan dan daha ne istediniz ???

29
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu alçaklığı yapan barbar canileri hemen bulup cezalandırmak lazımdır.O zavallı savunmasız hayvanları katledecek kadar alçaksınız. Size umarım vicdan değerlerini gözardı etmeyen duyarlı bir savcı denk gelirde en ağır bir ceza alırsınız. Yüce ALLAH'ta yaptığınız bu zalimliğin hesabını sizden sorar.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title