Haberler

Edirne'de Genel Asayiş ve Trafik Uygulaması Gerçekleştirildi

Güncelleme:

Edirne'de saat 21.00 itibarıyla başlayan genel asayiş ve trafik uygulamasında araçlar didik didik arandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen uygulamada, pek çok noktada denetim ve arama yapıldı. Sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da gerçekleştirildi ve kurallara uymayanlara cezai işlem uygulandı.

Edirne'de genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Saat 21.00 itibarıyla başlayan denetimler de araçların tüm nokraları didik didik arandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, özel harekat, trafik ve asayiş şubesi ekiplerinin sağlık yolu üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Edirne merkezden yunus timleri ve çevik kuvvet personelinin desteğiyle suç unsurlarının ele geçirilmesi ve aranan kişilerin yakalanması amacıyla düzenlenen geniş katılımlı uygulamada, pek çok noktada uygulama ve arama gerçekleştirildi.

Edirne merkezde bulunan Sağlık yolundaki 4 kavşak ve birçok noktada eş zamanlı yapılan denetim sırasında durdurulan araçlar ekipler tarafından detaylı şekilde arandı. Uygulamada sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu da yapıldı. Denetimlerde, kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulandı.

Edirne'de polisin gerçekleştirdiği asayiş ve trafik uygulamasına katılan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ekiplerin başında bulundu. Öte yandan, denetimlerin halkın huzur ve güven ortamının sağlanması için sık sık yapılacağını vurguladı - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Edirne Güvenlik Trafik 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title