Haberler

Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı

Güncelleme:

Edirne'de genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Denetimlerde araçlar tüm noktaları didik didik arandı. Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, özel harekat, trafik ve asayiş şubesi ekiplerinin sağlık yolu üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı.

Edirne'de asayiş ve trafik uygulaması: Araçlar didik didik arandı

EDİRNE - Edirne'de genel asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi. Denetimler de araçlar tüm nokraları didik didik arandı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü, özel harekat, trafik ve asayiş şubesi ekiplerinin sağlık yolu üzerinde asayiş ve trafik uygulaması yaptı. Saat 21.00 itibarıyla başlayan denetimler de araçların tüm nokraları didik didik arandı. Edirne merkezden yunus timleri ve çevik kuvvet personelinin desteğiyle suç unsurlarının ele geçirilmesi ve aranan kişilerin yakalanması amacıyla düzenlenen geniş katılımlı uygulamada, pek çok noktada uygulama ve arama gerçekleştirildi.

Edirne merkezde bulunan Sağlık yolundaki 4 kavşak ve birçok noktada eş zamanlı yapılan denetim sırasında durdurulan araçlar ekipler tarafından detaylı şekilde arandı. Uygulamada sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama sorgusu da yapıldı. Denetimlerde, kurallara uymayan araç sürücülerine ise cezai işlem uygulandı.

Edirne'de polisin gerçekleştirdiği asayiş ve trafik uygulamasına katılan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun ekiplerin başında bulundu. Öte yandan denetimlerin halkın huzur ve güven ortamının sağlanması için sık sık, yapılacağını vurguladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Edirne Güvenlik Trafik 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title