Haberler

Düzce'de infialle öldürme suçundan aranan şahıs uyuşturucu ile yakalandı

Güncelleme:

Düzce'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, infialle öldürme suçundan aranan E.İ. isimli şahıs uyuşturucu ile yakalandı. Şahsın üzerinden 11 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

DÜZCE (İHA) – Düzce'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, infialle öldürme suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan E.İ. isimli şahıs uyuşturucu ile yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları uyarınca jandarma ekiplerince yapılan istihbari çalışma neticesinde Kaynaşlı ilçesi Üçköprü köyünde bir dinlenme tesisinde araması bulunan şahsın mola vereceği bilgisine ulaştı. Ekipler yaptıkları çalışmayla

'Başka bir suçu işleyememekten kaynaklanan infialle öldürme' suçundan 13 yıl 9 ay hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Batman nüfusuna kayıtlı E.İ. (20) isimli erkek şahıs yakalandı.

Üzerinden kokain çıktı

Şahsın yakalandığı sırada 'Prens' isimli narkotik dedektör köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan üst aramasında ise 11 gram uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan E.İ. hakkında adli işlem başlatıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Düzce Uyuşturucu Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title