Haberler

Denize soktuğu eşeği boğulunca dünyası başına yıkıldı! Çevredeki turistler teselli etti

Güncelleme:

Antalya'da ünlü Kleopatra plajında sahibiyle birlikte denize giren bir eşek, boğulma tehlikesi yaşaması üzerine kumsala çıkarıldı. Sahibinin suni teneffüsünün de sonuç vermediği eşek boğularak telef oldu. Üstü kapatılan eşeğine sarılarak ağlayan adamı, çevredeki turistler teselli etmeye çalıştı.

Alanya ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kleopatra plajında Mehmet D., sahibi olduğu eşekle plaja geldi. Bir süre eşekle denize giren Mehmet D, eşeğin boğulma tehlikesi yaşaması üzerine kumsala çıkartarak suni teneffüs yaptı.

Dünyaca ünlü plajda denize giren eşek telef oldu

SUNİ TENEFÜSÜ SONUÇ VERMEDİ

Dakikalarca eşeği tekrar döndürmeye çalışan Mehmet D., sonuç alamayınca gözyaşlarına hakim olamadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından eşeğin üstü kapatılırken, Mehmet D., telef olan eşeğine sarılarak ağladı.

Dünyaca ünlü plajda denize giren eşek telef oldu

EŞEĞİNE SARILIP AĞLAYAN ADAMI TESELLİ ETTİLER

O anlarda plajda bulunan turistler ise Mehmet D'yi teselli etmesi dikkatlerden kaçmadı. Eşeğin sahibi Mehmet D., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan, Alanya Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından telef olan eşek gömülmek üzere götürüldü.

Dünyaca ünlü plajda denize giren eşek telef oldu

Dünyaca ünlü plajda denize giren eşek telef oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kleopatra Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

TT:

Turistlerin denize girdiği yerde eşek denize mi sokulur be arkadaş...Yazık etmişsin...

86
0
yanıtYanıtla
ERKAN :

neoldu şimdi aklınca ilgi çekmek istedin turistlerin içinde şov yapacaktın. olan eşeğe oldu.

75
6
yanıtYanıtla
E AS:

Amaç ne anlamış değilim. İnsanların bu masum canlara zulmü ne zaman bitecek ... Allah sana o canın hesabını soracak ...

63
4
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Bir hayvanin ölmesi, bir insanın ölmesinden daha acı. Hayvan dedikodu bilmez, vefasızlık, adilik bilmez. Ölene kadar sadakat gösterir, nankörlük yapmaz.

20
5
yanıtYanıtla
Mutsuz Okur:

"Eşek dokuz türlü yüzme bilir suya düştü mü hepsini unutur." sözü gerçek olmuş. Havyancağıza acıdım sahibine çok sinirlendim..

10
0
yanıtYanıtla
ismail bey :

Eşekle plajda ne işi varmış. yalandan eşeği öldü diye milletten para toplayacak diye düşünüyorum... Ankaradada simitçiler var, birden yere düşüp bayılma numarası yapar, açım, der. para verirler..

8
1
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

eşşek kadar aklın yokmuş..

6
0
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

çıkaramayacağın eşeği denize guyma

5
0
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yuzme bilmeyen essegi niye denize sokarsin be adam yazik degilmi; simdi sucugunu yaparsin artik

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title