Haberler

Kendisini dövmek için bekleyen grubun arasına pompalı ile daldı: 1'i ağır, 7 yaralı

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde spor salonunda çıktığı iddia edilen tartışma sokağa taştı. Bir şahıs, kendisini dövmek için sokakta bekleyen kalabalık gruba pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 1'i ağır 7 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

14 Mart akşamı Barbaros Mahallesi 5301/1 sokakta meydana gelen olayda aynı spor salonuna giden G.H.İ. (26) ile O.B., olaydan bir gün önce spor salonunda üst kıyafetinin olmaması sebebiyle tartışma yaşadı. Tartışmanın ertesi gün de sürmesi üzerine G.H.İ. ve arkadaşları O.K. (23) ve S.S. (21), O.B.'nin yaşadığı sokağa geldi. M.B.'nin arkadaşları da durumu öğrenerek sokak ortasında şahısları beklemeye geldi. Karşı grubu dövmek amacıyla bekleyen grup ise üzerlerine açılan ateşle neye uğradığını şaşırdı.

Dövmek için toplanmışlardı, pompalıyla aralarına daldı: 1'i ağır, 7 yaralı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

G.H.İ.'nin arkadaşı olduğu öğrenilen S.S., kalabalığın üzerine doğru pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfek seslerini duyan kalabalık grup bir anda kaçmaya başlarken meydana gelen olayda vücuduna saçmalar isabet eden A.T. (20), M.B. (20), Ü.K. (22), M.Ş. (20), E.B. (22), K.M.M. (19) ve C.P. (20) yaralandı. Tüfek seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan A.T.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler G.H.İ., O.K. ve olayı gerçekleştiren S.S., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Dövmek için toplanmışlardı, pompalıyla aralarına daldı: 1'i ağır, 7 yaralı

KORKUNÇ OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan meydana gelen olay sokaktaki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüde, karşı tarafı dövmek için bekleyen gruba doğru elinde tüfekle bir kişinin koştuğu, ateş açılma anı ve kalabalık grubun kaçtığı anlar yer aldı.

Dövmek için toplanmışlardı, pompalıyla aralarına daldı: 1'i ağır, 7 yaralı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis ekiplerince emniyete götürülen şüphelilerden S.S.'nin emniyetteki ilk ifadesinde, tüfeği ateşleyenin kendisi olduğunu fakat tüfeği hatırlamadığı bir yere attığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.S. tutuklanırken, G.H.İ. ve O.K. adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası İzmir Spor 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500

Yorumlar (13)

mehmet arif inci:

ilahi adalet çocuk tek basına boş girse sokağa belki kırılmadık yeri kalmamıştı .haberlere çıkmıştı öldüresiye dövüldü diye 10 15 kişi gelirseniz tek kişiyi dövmeye oda şartları eşitlemeye çalışacaktır.

427
4
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Sözde erkekler orda toplananlar neden kaçtı

302
11
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Mermiden hızlı koştular??

297
5
yanıtYanıtla
Nevzat Gezer:

Bir kisiye 10 kisi gelirse ahanda boyle kacarsinz

155
0
yanıtYanıtla
Emre1453 Ulker:

Noldu o erkeklere. 10 kişi bir kişiyi dövmek kolay tabi. Ne delikanlisiniz be. Çil yavrusu gibi dagildiniz bir anda. Adam haklı ne yapacak linç mi edilsin göz göre göre. Polise haber verse nolcak bugün dağılacak yarın tekrar gelecekler.

106
1
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

ülke katil dolu herkezde silah var bu silahlar nerden geliyor polis ne yapiyor polisler anca gezsin bizim paramizla

18
55
yanıtYanıtla
Kuman:

O pompalı olmasaydı O çocuk komlıktı.Ülkede Acilen rahabilatasyondan geçirilmesi gerekli insan kitlesi var

yanıt113
yanıt1
Ayaz Karahanlı:

senin bu söyledinle benimki ayni demekki polis diye birşey yok olsaydı zaten dogru olan polisin gelmesi olurdu

yanıt1
yanıt3
bekir yapici:

10 adam 1 kisiyi dövmek icin bekliyorsa bence hak etmisler adam kendini baska nasil savunabilirdi.

30
0
yanıtYanıtla
Ahmet Develioğlu:

ORAYA GİTMEYEREK

yanıt0
yanıt3
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title