Haberler

Depremzedeler için yurtlarını boşaltan öğrencilerden valiz parası isteyen dolmuş şoförü pişkinliğiyle pes dedirtti: İstersen şikayet et

Güncelleme:

Samsun'da bir dolmuş şoförü, depremzedeler için yurtları boşaltan üniversite öğrencilerinden valiz için ek ücret istedi. Bir öğrenci o anları cep telefonu kamerası ile görüntülerken, şoförün, "Bugün başladım, istersen şikayet edebilirsin" dediği görüldü.

Üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle birlikte Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler valizlerini toplayarak memleketlerine dönmeye başladı. Samsun şehir merkezi ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) hattında çalışan bir dolmuşçu, valiz ile araca binmek isteyen öğrencilere keyfi tarife uyguladı. Bu dolmuşları kullanan bir öğrenci ise şoförün valiz parası talebini cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

"İSTERSEN ŞİKAYET EDEBİLİRSİN"

Öğrencinin kaydettiği videoda şoförün valizlere ücret talep ettiği görülüyor. Videoda ilk olarak dolmuş şoförü minibüse binen öğrenciye "Valiziniz var mı?" diye soruyor. Akabinde Furkan isimli öğrenci ise şoföre "Ağabey ne zamandan beridir valizlere ücret alınıyor?" diye soruyor. Minibüs şoförü ise "Bugün başladım, istersen şikayet edebilirsin" diye cevap veriyor. Öğrenci de bu duruma tepki gösterip araçtan iniyor.

"HEMEN BUNUN ÖNLEMİNİ ALIYORUM"

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, "Ben hemen bunun önlemini alıyorum. Böyle bir şey olabilir mi, valize para alınır mı, bu hassas günlerde böyle saçma bir şey olabilir mi?" diye tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Samsun 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

Ic Minnak:

Doğru demiş, devlet kapının önüne komuş dolmuşçuya kızıyonuz.

15
68
yanıtYanıtla
ERKAN :

abi nerden tutarsan tut ülkenin çivisi çıkmış

55
2
yanıtYanıtla
ali seven:

Ne önlemi cezayı basacaksınız beyefendi

53
0
yanıtYanıtla
Bayram Balyiyen:

şoförler odası ile hal olmaz bu iş bunun bir yargı ayağı olmalı cezası olmalı Yazık yazık

52
1
yanıtYanıtla
onurhan başeğmez:

adamlar o kadar rahatki biliyorlar nasılsa devlet uyarıdan başka birşey yapmıyor yaptıklarına bak

42
1
yanıtYanıtla
Hüseyin Kara:

Arkadaşlar demin bi arkadaş yorum yapmış devlet onları atmıs dolmuşcu ne yapsin die ben yorum yaparken yanlışlıkla begeni yaptim o yoruma kahramanmaraştan yaziyorum allahım devletimizden de milletimizdende bin kere razı olsn hiç bilmedigimiz hic tanimadigimiz insanların yardımlariyla ayakta duruyoruz.

35
3
yanıtYanıtla
murat sürgit:

Ne kadar fırsatçı vidansız bi millet olduk

29
0
yanıtYanıtla
Reşat Kurşun:

O yüzden bu afetler bize ders olmuyor babacanlar

yanıt17
yanıt0
mustafa savas:

Lütfen yetkililer bu pişkinliğe kısa sürede müdahale etsinler

22
2
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

olur abı olur soz konusu Turkıye ve bırde vıcdan yoksa olur.

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title