Haberler

Diyarbakır'da fabrika kavgası: 1 ölü, 13 yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir fabrikada çıkan kavgada silah, bıçak, demir ve sopa kullanıldı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 13 kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır'da fabrikada ustalar ile çalışanlar arasında kavga: 1 ölü, 3'ü ağır 13 yaralı

Fabrikadaki başlayan kavga hastanede devam etti: 1 ölü, 13 yaralı

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde fabrika çalışanlarıyla ustalar arasında silah, bıçak, demir ve sopanın kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 3'ü ağır 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 22.00 sıralarında Bismil ilçesi Of Köyü yolu üzerindeki çırçır fabrikasında fabrika çalışanlarıyla ustabaşı arasında iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar arasında silah, bıçak, sopa ve demir kullanılarak kavga yaşandı. Olayda; A.A., Y.A., Ş.A., H.A., M.A., K.A., C.A., E.A., R.A., İ.A., M.A., M.A., Ü.D. ve H.İ.D yaralandı.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerindeki yaralıları Bismil İlçe Devlet Hastanesi'ne ve Dicle Üniversitesi Hastaneleri'ne kaldırdı. C.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 3 kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Bismil 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title