Haberler

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde çocuklar arasındaki kavgaya aileler de dahil olunca büyüdü. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde çocukların kavgasına karışan iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

ÇOCUKLARIN KAVGASINA AİLELER DE DAHİL OLDU

Olay, akşam saatlerinde Ergani ilçesi Şirinevler Mahallesi Zambak Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, dün çocuklar arasında çıkan kavgaya bugün akşam saatlerinde aileler dahil oldu. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 8 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan bazıları yakınları tarafından hastanelere kaldırılırken, kimisi ise sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Burada doktorların tüm müdahalesine rağmen yaralılardan M.Ö. (53) kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürerken, C.A'nın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay ile ilgili inceleme devam ediyor.

Diyarbakır'da çocuk kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Olaylar Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

mahmut süt:

yazıklar olsun sizlere koca adamlarsınız Allah islah etsin sizleri

95
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Abi çocuk bu ya. Hepmız çocuk olduk o yaşlarda kavga da ettik. Bunlar bugün kavga eder yarın hiç bir şey yokmuş gibi oyun oynamaya devam eder. Koca adamlar ne diye olayı buralara getiriyorsunuz cahillik başka bisey degıl.

72
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

geri kalmış hemşericilik yapan aşiret toplumlarında insanlar haklı haksız ayırt etmeden sürüler halinde birbirine vahşice saldırır çünki onlarda hak hukuk adalet duygusu zayıftır ve doğruyu ve yanlışı ayırt edemeyecek ilkellikle sağ duyudan uzak sürü pisikolojisi içinde hareket ederler neticeside bu olur

yanıt37
yanıt8
Özer Doğan:

büyükler büyüklüğünü bilmesse sonuç bu olur yazık

51
3
yanıtYanıtla
Ayhan Yavuz:

öfkenin sonuçları nedenlerinden daha üzücüdür. herkesin çocuğu da büyüğü de kıymetlidir, sorunlarımızı konuşarak ya da hukuk içinde halletmeliyiz

22
6
yanıtYanıtla
Erhan Dündar:

Bunlar çocuk ya bugün kavga eder yarın barışır ya yazık size çok yazık hemde.

22
1
yanıtYanıtla
Mahmut Karataş:

yazıklar olsun yav çocuktur bugün kavga eder yarın hiçbir şey olmamış gibi oyun oynarlar değdimi şimdi cehalet çok kötü bir şey

14
1
yanıtYanıtla
Ahmet Aydın null:

doğu bu ülkenin yüz karası

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title