Haberler

Diyarbakır'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 102 milyon 594 bin kök kenevir ile 47 ton 60 kilogram esrar ele geçirildi. Operasyonlar, bölgedeki uyuşturucu ticaretine karşı kararlılıkla devam edeceğini gösteriyor.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 1 yılda yapılan operasyonlarda 102 milyon 594 bin kök kenevir ile 47 ton 60 kilogram esrar ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiği belirtildi. Açıklamada, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasa dışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla 1 Ocak 2023- 31 Aralık 2023 tarihleri arasında icra edilen operasyonlar başarıyla tamamlanmıştır. Söz konusu operasyonlarda; 102 milyon 594 bin kök kenevir bitkisi, 47 ton 60 kilogram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Diyarbakır Kenevir Güvenlik Diyarbakır Uyuşturucu Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title