Haberler

Diyanet'in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak'tan bir olay yaratacak açıklama daha

Güncelleme:

Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçuyla suçlanan Konak'tan açıklama geldi. Konak "Herkes haddini bilecek." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunduğu şarkıcı Volkan Konak sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. Konak "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞIMI İNFİAL YARATMIŞTI

Volkan Konak, "Atatürk'ün kurduğu diyanetin koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve de turizm alanında çalışan ve bu sekterlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz." ifadelerini kullanmıştı.

Diyanet'in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak'tan bir olay yaratacak açıklama daha

DİYANET'TEN SUÇ DUYURUSU

Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş ve kuruma yönelik açıklaması nedeniyle şarkıcı Volkan Konak hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Diyanet'ten yapılan açıklamada, Konak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek" görevinin kanunla kendisine tevdi edilen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanlığın en üst temsilcisi Ali Erbaş'ı rencide ederek kişilik haklarını ihlal ettiği belirtildi.

Diyanet'in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak'tan bir olay yaratacak açıklama daha

"HERKES HADDİNİ BİLECEK" AÇIKLAMASI

Diyanet'in suç duyurusunun ardından Volkan Konak açıklama yaptı. Konak, "Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun" dedi.

Diyanet'in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak'tan bir olay yaratacak açıklama daha

Kaynak: Haberler.com / Zehra Yaşık - 3.Sayfa

Diyanet İşleri Başkanlığı Volkan Konak Ali Erbaş Ankara Magazin Haberler

500

Yorumlar (109)

Dürüstçe:

Hadsiz volkan… laik sistemin tipik sonucu volkan… hem hadsiz hem cahil

931
581
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Sen şükret laik sistem var olamsyadı görüdüm seni

yanıt221
yanıt520
Mehmet YILMAZ:

Laik sistem düşsün kafanıza. Senin kafayla yönetilen ülkeler var mesela, Afganistan, Yemen, Suudi Arabistan, İran. Oradaki halk oradan kaçmaya çalışıyor. O kafayla yönetilen ülkelerden kaçanların hepsi laik Avrupa ve Amerikaya kaçıyor. Neden şeriatla yönetilen ülkelere kaçmıyorlar? İnan çok merak ediyorum.

yanıt252
yanıt246
Hsn:

Mehmet Yılmaz o tarz şeriatla yönetilenlere sen git biz hz peygamberin yönettiği zamanki şeriatı isteriz

yanıt244
yanıt94
Mehmet YILMAZ:

Ben ülkemden memnunum. Ülkemde doğdum ülkemde öleceğim. Ayrıca şeriatı siz istiyorsunuz. Buyurun siz gidin. Ben neden gideyim. Hazır sistem de kurulu orada. Mutlu mesut yaşayın.

yanıt147
yanıt186
Hsn:

Ben neden gideyim 1000 yıldır İslam toprakları olmuş Müslüman kanlarıyla sulanıp vatan edilmiş bu topraklar bizim ülkemiz,bizim sistemin oralarda kurulu olmadığını hangi sistemi kastettiğimizi söyledik anlattık ama anlatılan karşındakinin anladığı kadardır demişler.o zaman bende ne diyeyim Yunanistana İsraile gidin falanmı diyeyim

yanıt191
yanıt67
bekir yapici:

laik yönetim sistemi olmasaydi sen buraya yorum yapabilirmiydin onuda bir sorgula,

yanıt119
yanıt161
bülent iyigün:

mehmet yılmaz: o senin dediklerin müslümanlar değil senin kafadan olanlar ..

yanıt78
yanıt34
Ali Kara:

Mehmet sen şeriat nedir bilirmisin? "İslamdır, dindir, Allah hükümleridir." O senin saydığın ülkelerden en başta İranın neyse... Ama çok cahilsin.

yanıt46
yanıt18
Cihans:

yaw bazen gerilmemek zor laik sistem sistem soyle turkiyede kac kisi besmelenin anlaimini biliyor delirtmeyin insani kardesim adam olunuz

yanıt10
yanıt8
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title