Haberler

Depremde kaybolan polis memurunun cansız bedeninin yanlış aileye verildiği ortaya çıktı

Güncelleme:

6 Şubat 2023'te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybolan polis memuru Mustafa İlhan'ın cansız bedeni felaketten 14 ay sonra bulundu. İlhan'ın çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri'de defnedildiği DNA testi sonucu ortaya çıktı. İlhan'ın naaşı Adıyaman'da tekrar toprağa verilecek.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok'ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan'ın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri'de defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.

ÇOCUK CESEDİ AYRINTISI

Binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat 2023'teki depreme felaketin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ailesiyle birlikte yakalanan polis memuru Mustafa İlhan'ın eşi ve çocuğu felakette can verirken kendisiyle ilgili haber alınamamıştı.

14 ay sonra yaşanan gelişmede acı ayrıntı ortaya çıktı ve İlhan'ı arayan acılı ailesinden alınan DNA örneği ile yapılan karşılaştırma neticesinde bir eşleşme tespit edildi. DNA testinin ardından Kayseri'ye defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuk cesedinin kayıp olan polis memuru Mustafa İlhan'a ait olduğu belirlendi.

TEKRAR TOPRAĞA VERİLECEK

İlhan'ın cenazesi 5 Nisan Cuma günü öğle namazına müteakip Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Kurugeçit Şehitlik Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Depremde kaybolan polis memurunun cansız bedeninin yanlış aileye verildiği ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Adıyaman Kayseri Çocuk Deprem 3.Sayfa Haberler

title