Haberler

Darıca'da boğulma tehlikesi geçiren kadın polise mukavemet gösterince gözaltına alındı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir kadın denize girerken boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşların haber vermesi üzerine polis ekipleri harekete geçti ve kadını kurtardı. Ancak kadın, polis ekiplerine mukavemet gösterdi ve hakaretlerde bulundu. Bu nedenle gözaltına alındı.

Boğulma tehlikesi geçiren kadın polise mukavemetten gözaltına alındı

KOCAELİ - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren kadın, polis ekiplerine mukavemet gösterince gözaltına alındı.

Olay, Bayramoğlu Mahallesi Yelken Caddesi'nde bulunan Halk Plajı'nda meydana geldi. İddiaya göre, denize giren bir kadının boğulduğunu gören vatandaşlar plaj görevlilerine haber verdi. Harekete geçen ekipler denize girerek, kadını kıyıya çıkarttı. Durum, 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan polis ekiplerine zorluk çıkartan kadın ardından hakaretlerde bulundu. Polisin tüm uyarılarına rağmen plajı terk etmeyen ve ekiplere mukavemet gösteren kadın gözaltına alındı.

Hastanedeki işlemlerinin ardından kadın, karakola götürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title