Haberler

Çorum'un Alaca ilçesinde trafik kazası: 2 kişi hafif yaralandı

Güncelleme:

Çorum'un Alaca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Kazada her iki aracın sürücüsü de hafif şekilde yaralanırken, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yaralı sürücüler, hastaneye gitmeyi istemediler. Kazada her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.

Çorum'da arkadaşını almak için duran araca arkadan böyle çarptı

ÇORUM - Çorum'un Alaca İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, kazada araç sürücüleri hafif şekilde yaralandı.

Kaza Yıldızhan Mahallesi Zile Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan Ertuğrul A. yönetimindeki 19 LD 197 plakalı hafif ticari araç, yol kenarında kendisini bekleyen arkadaşını almak için durunca, aynı istikamette seyir halinde olan Mustafa B. yönetimindeki 34 YA 9417 plakalı başka bir araç arkadan çarptı. Kaza her iki aracın sürücüsü hafif şekilde yaralanırken kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yaralı sürücüler, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaptığı kontrolün ardından hastaneye gitmeyi reddederken, kazada her iki araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alaca Alaca Çorum Güvenlik Kamerası Yaralanma Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title