Haberler

Çorum'da düğün dönüşü trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Güncelleme:

Çorum'un İskilip ilçesinde düğün dönüşü meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kazada otomobil sürücüsü Harun Aktaş ile eşi Esra Aktaş ve ismi öğrenilemeyen çocuğu yaralanırken, komşuları Döndü Kırman (35) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İskilip'te düğün dönüşü trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

ÇORUM - Çorum'un İskilip İlçesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, komşularının düğün töreni için Gözde düğün salonuna giden Aktaş ailesi, düğün sonrası aynı apartmanda oturan bir komşularını da yanlarına alarak eve dönmek için yola çıktılar. Dönüş yolunda Harun Aktaş (35)'in kullandığı 19 ABD 059 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarın bulunan elektrik direğine çarpıktan sonra kanala devrildi. Meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Harun Aktaş ile eşi Esra Aktaş ve ismi öğrenilemeyen çocuğu yaralanırken apartman komşuları Döndü Kırman ise olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Aktaş ailesinin 3 ferdi İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazada hayatını kaybeden Döndü Kırman'ın cenazesi ise Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Trafik kazası ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İskilip Çorum 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title